
Coaja portocala dulce
Coaja portocala dulce deshidratata pentru beri speciale Belgiene. Ambalaj 100 gr.
Tablete pentru carbonatarea berii
Tablete pentru carbonatare. Au rolul de a face carbonatarea berii mult mai usoara.
Coaja portocala dulce deshidratata pentru beri speciale Belgiene. Ambalaj 100 gr.
Irish Moss ambalaj 100g. Recomandat pentru limpezirea musturilor de bere. Se hidrateaza inainte de utilizare si se adauga in fierbere odata cu hameiul de aroma.
Aschii stejar American, prajire intensa, talie Medie. Olfactiv - vanilie, caramel, cocos si torefiat. Gustativ - torefiat, afumat, caramel.
Coaja de portocala amara deshidratata pentru beri speciale Belgiene de tipul Biere Blanche, Gran Cru, Tripple, Craciun. Ambalaj 100g.
Aschii stejar American, prajire Medie, talie Medie. Arome intense de vanilie si picant.
Aschii de cires fara tanini pentru maturare vinuri albe si bauturi distilate, dezvolta in maturare arome de cirese.
Termometru analogic cu sonda din inox de 21 cm. Scala -10+100 grade Celsius.
Tannisol plic 10g, tratament si preventie contra oxidarii musturilor si vinurilor, este eficient in prevenirea refermentarilor. Ambalaj nou plic 10g pulbere.
Raft suport metalic zincat pentru 100 sticle vin, in doua variante - orizontal 10x10 sticle sau vertical 20x5 sticle vin.
Pachet 20 placi filtrare grosiere, Hobra S100N, interval retentie 45-11 microni, recomandate pentru vin tulbure, musturi si uleiuri.
Drojdia Fermentis SafAle WB-06 pentru berii de grau, produce note si arome subtile tipice pentru berile de grau. Fermentatie superioara la temperaturi cuprinse intre 18-26°C. Toleranta alcool: 9-11% ABV.
0Cutie carton albit pentru doua sticle vin. Dimensiune H/L/l (cm) - 31/17/8,5.
Ladita din plastic pentru recoltare struguri si fructe. Capacitate 20kg.
Hamei Saphir 100g peleti, origine Germania, acizi alfa 2-4,5%, alternative: Hallertau, H Tradition. Utilizat la bere tip Pilsner, Lager. Rol: Aroma.
Tablete pentru carbonatarea berii