Despre noi

UtilVinificatie este un magazin on-line proprietatea SC GALO OPREA SRL, societate dedicata comertului cu utilaje, echipamente si consumabile pentru vinificatie si domenii conexe.

Este o afacere de familie bazata, inainte de toate, pe onestitate fata de client si pe oportunitatile deschise de agricultura familiala care trebuie sa devina mai eficienta pentru a fi rentabila, de unde si sloganul nostru “De la Hobby… la Profit”.

Cui ne adresam?

Ne adresam in mod special producatorilor mici si mijlocii cu activitati in domeniile viti-vinicol, pomicultura si prelucrarea fructelor, pentru care am dezvoltat si dezvoltam incontinuu o gama de produse si servicii care sa ofere solutii viabile in vederea rentabilizarii activitatii.

            Prioritatea noastra este reprezentata de consultanta inaintea vanzarii asigurata de echipa UtilVinificatie si de colaboratori specializati in domeniile vizate si de a caror experienta puteti beneficia pentru a face alegerea optima cu cel mai bun raport investitie/eficienta.

Unde ne puteti gasi?

            Activitatea se desfasoara la punctul de lucru din Ploiesti de unde efectuam vanzarea prin magazinul on-line si vanzare directa in magazinul de prezentare. In aceeasi locatie dispunem si de spatii de depozitare pentru marfa care se livreaza din stoc, iar stocurile ne asigura in cea mai mare parte necesarul de marfa pentru a onora orice comanda in 24-48 ore lucratoare.

            Permanent incercam sa imbunatatim oferta noastra de produse si relatia cu clientii, din acest motiv suntem foarte receptivi la sugestiile venite din partea colaboratorilor si clientilor nostri carora le multumim pentru increderea acordata si ii asiguram ca in continuare le vom oferi solutii complexe pentru toate nevoile lor in domeniul in care activam.