Enzima Arome Lallzyme Beta 10g
Enzima cu activitate de beta glucozidaza pentru eliberarea compusilor aromatici si intensificarea aromelor specifice de soi. Tratament in faza finala a fermentatiei alcoolice.
Enzima cu activitate de beta glucozidaza pentru eliberarea compusilor aromatici si intensificarea aromelor specifice de soi. Tratament in faza finala a fermentatiei alcoolice.
Bioactivator complex pentru fermentatia alcoolica la must si decoct fructe. Stimuleaza drojdiile, previne oprirea fermentatiei si creste calitatea vinurilor. Ambalaj 20 grame.
Bacterii malolactice Viniflora Oenos, doza pentru 250 litri vinuri rosii cat si albe. Pentru vinuri cu alcool maxin 14% la temperatura minim 17 grade Celsius.
Bacterii malolactice Viniflora Oenos, doza pentru 250 litri vinuri rosii cat si albe. Pentru vinuri cu alcool maxin 16% la temperatura minim 17 grade Celsius.
Pachet vinificatie Vinobuono complet pentru 500 L vin alb, roze, rosu. Produs unic, simplu si usor de utilizat pentru vinuri de calitate superioara.
Enzima pectolitica pentru extractie culoare si descompunerea pectinei din struguri si fructe cu efect in extractie de culoare, limpezirea musturilor si cresterea randamentului la presare. Ambalaj 10 g.
Optimum White antioxidant pentru intensificarea aromelor la vinurile albe si roze, a musturilor si a decocturilor de fructe. Plic 30 grame necesar pentru 100 litri.
Activator complex de fermentatie pe baza de fosfat diamoniu si vit. B1. Ambalaj 250 gr.
Drojdie selectionata pentru fermentatie alcoolica la toate tipurile de vin si decocturi din fructe. Plic 20 grame necesar pentru 100 litri/kg.
Corectie zahar in vin/must. Concentratie in zaharuri: 879 g/l. Reambalat flacon pet 2,7 kg.
Discuri sulf de ars, 10g sulf pur pentru igienizarea vaselor si incintelor. Ardere completa, fara cenusa sau picaturi de sulf. Ambalaj 10 buc.
Aschii stejar Frantuzesc, prajire Medie, talie Medie. Complexitate aromatică, accentuarea notelor de caramel şi caramelizat.