Foarfeca Okatsune
Foarfeca Okatsune bypass profesionala si multifunctionala, pentru taiat vita de vie pomi si arbusti. Sectiuni pana la 25 mm diametru. Nr. 1 in Japonia forjate din cel mai bun otel, duritate si flexibilitate ridicata.
Preturi reduse pentru produsele din portofoliu cu livrare din stoc.
Foarfeca Okatsune bypass profesionala si multifunctionala, pentru taiat vita de vie pomi si arbusti. Sectiuni pana la 25 mm diametru. Nr. 1 in Japonia forjate din cel mai bun otel, duritate si flexibilitate ridicata.
Pachet de vinificatie 1000L pentru activare si reactivare fermentatie oprita. Pachet special conceput pentru activarea/reactivarea fermentatiilor si fermentatii dificile.
Esenta aroma Prune 100ml. Suficienta pentru a prepara pana la 10 L de lichior. Compozitia simpla a produsului iti ofera increderea ca prepari lichioruri de casa fara coloranti si potentiatori de aroma!
Set imbuteliere 100 sticle, compus din Dopuitor manual doua brate ax fier si 100 dopuri naturale aglomerate 38mm lungime si 24 mm grosime pentru sticle vin.
Aschii stejar Francez Aroneo Intens, prajire intensa profil aromatic: fume, migdale, caramel, vanilie - im special la vinuri dulci.
Aschii stejar Francez Aroneo Equlibre, prajire MEDIE profil aromatic: cuisoare, nuca de cocos, vanilie, migdale, fume.
Aparat de legat cu sfoara Stofix, recomandat pentru vita de vie si pomi fructiferi.
Sfoara Stofix de legat vita de vie, legume, flori si plante ornamentale. Biodegradabila, bobina cu 250 sau 500 m.
Esenta aroma Pere 100ml. Suficienta pentru a prepara pana la 10 L de lichior. Compozitia simpla a produsului iti ofera increderea ca prepari lichioruri de casa fara coloranti si potentiatori de aroma!
Pachet vinificatie Galoferm pentru 200 litri vinuri premium albe si roze. Pachetul contine produsele necesare pentru fermentarea si stabilizarea primara, protocol de lucru in scris cu etapele si modul de aplicare al produselor pe parcursul vinificatiei.
Pachet vinificatie Galoferm 200L aromate vin alb si roze, pachetul contine produse pentru fermentare si stabilizare vinuri albe si roze din soiuri aromate si Protocol de lucru elaborat pentru vinificare vinuri premium albe si roze.