Bag-in-Box

Masina de imbuteliat bag-in-box Technibag BIB-UP

33.055,00 lei

Masina de imbuteliat bag-in-box Technibag BIB-UP Top 290. Instalatie de umplere semi-manuala BIB'UP este perfecta pentru productia de dimensiuni mici si medii de pungi bag-in-box de la 2 pana la 20 litri si pungi pouch-up de la 1,5 pana la 3 litri.

  Ambalaje Pouch up

  7,50 lei

  Ambalaje Pouch up fara imprimare, pentru imbuteliere lichide alimentare, sucuri pasteurizate, ambalaj unic care umplut sta in pozitie verticala.

   Ambalaje Pouch-up suc 3L

   8,50 lei

   Ambalaje Pouch-up suc 3L, este o punga din folii PP si aluminiu pentru imbuteliere suc fructe fierbinte si alte lichide alimentare.

   • Stoc epuizat

   Pungi bag in box 3L metalizate

   3,90 lei

   Pungi bag in box 3 litri metalizate pentru imbuteliere la rece, vin si alte lichide alimentare. Variante cu robinet pe colt sau central.

    Pungi bag in box 3L transparente

    3,90 lei

    Punga bag in box 3 litri, transparenta pentru imbuteliere sucuri si alte lichide alimentare, rezistente la temperaturi de pasteurizare. Variante cu robinet pe colt sau central.

     Pungi bag in box 5L metalizate

     4,25 lei

     Pungi bag in box, volum 5 litri, metalizate. Imbuteliere la rece, vinuri si alte lichide alimentare. Robinet central sau lateral.

      Punga bag in box 220L

      29,00 lei

      Pungi bag in box 220 litri metalizate, aseptice. Se mai numesc saci bag in drum pentru ca sunt facuti sa intre in butoaie de plastic sau metal cu volum corespunzator.

      • Stoc epuizat