Antioxidant si conservant vin
Antioxidant si conservant vin cu spectru larg si stabilizator arome si culoare. RedoxVin mentine prospetimea aromei si fructuozitatea vinurilor.
În 30 noiembrie și 1 decembrie echipa UtilVinificatie este liberă. Vom relua activitatea și expedierea coletelor începând cu 4 decembrie. Mulțumim. |
Antioxidant si conservant vin cu spectru larg si stabilizator arome si culoare. RedoxVin mentine prospetimea aromei si fructuozitatea vinurilor.
Solutie bisulfit de potasiu concentratie sulf 18%, dozare 33ml/100L vin alb/roze si 25ml/100L vin rosu, necesar pentru cca. 30 hl. Flacon 1 kg.
Tannisol plic 10g, tratament si preventie contra oxidarii musturilor si vinurilor, este eficient in prevenirea refermentarilor. Ambalaj nou plic 10g pulbere.
Antioxidant cu spectru larg, stabilizator culoare si aroma. Dozare 10 - 40 g/100L. Ambalaj 250 g sau 1kg.
Optimum White antioxidant pentru intensificarea aromelor la vinurile albe si roze, a musturilor si a decocturilor de fructe. Plic 30 grame necesar pentru 100 litri.
Opti Red antioxodant pentru stabilizarea culorii, catifelarea vinurilor rosii tinere si improspatarea vinurilor rosii vechi. Ambalaj 30 grame necesar pentru 100 litri.
Tablete antifloarea vinului, produs natural care previn formarea florii vinului. Tratament in damigene, butoaie, vase peste 5 mii litri.
Redoxvin este un Antioxidant cu spectru larg si stabilizator arome si culoare. RedoxVin mentine prospetimea aromei si a fructuozitatii vinurilor.
Bactervin este un antioxidant care previne floarea vinului si otetirea, utilizat preventiv si curativ.
Redoxtanin T este un antioxidant pentru struguri rosii, musturi rosii si sucuri de fructe.
Redoxtanina B este un antioxidant pentru struguri, musturi albe si roze si sucuri de fructe.
Tanin PredTan Vinif, antioxidant si stabilizator culoare vinuri rosii pe baza de tanini din stejar si castan.