
BERE ARTIZANALA
Echipamente, malt, hamei, drojdii selectionate, alte ingrediente si accesorii pentru producerea berii acasa.
-
Drojdie Fermentis SafBrew S-33
11,00 leiDrojdia Fermentis SafBrew S-33 este de uz general cu profil aromat neutru. Recomandata pentru berile de tip special ale și berile de tip trappist. Pentru fermentatie superioara la temperaturi cuprinse intre 15-20°C. Toleranta alcool: 9-11% ABV.
-
Aparat pentru producerea berii EASYBREW
2.508,00 leiSistem de fabricare a berii, care va da posibilitatea de a fabrica bere de calitate intr-un singur vas complet echipat. Capacitati 30 si 50 litri.
-
Malt Pilsner
6,00 leiMalt de orz Viking Pilsner, malt de baza, pentru producerea berilor clare de tip Pilsner, Lager, Ale.
-
Reteta all-grain Lager
70,00 leiReteta all grain pentru 20 - 25 litri bere tip Lager. Alege drojdia.
-
Reteta all-grain Amber Lager
75,00 leiReteta all grain pentru 20 - 25 litri bere tip Lager aramiu. Alege drojdia.
-
BREWZILLA 65L
3.395,00 leiEchipament pentru producerea mustului de bere, sistem all-in-one. Capacitate 65 L.
-
Coaja portocala amara
11,00 leiCoaja de portocala amara deshidratata pentru beri speciale Belgiene de tipul Biere Blanche, Gran Cru, Tripple, Craciun. Ambalaj 100g.
-
Drojdie Fermentis SafAle US-05
20,00 leiDrojdia Fermentis SafAle US-05 este cea mai cunoscuta dintre drojdiile americane de tip „Ale”.
Produce beri foarte echilibrate si gusturi proaspete. Pentru fermentatie superioara la temperaturi cuprinse intre 18-28°C. Toleranta alcool: 9-11% ABV. -
Hamei APOLLO 100G
35,00 leiHamei APOLLO 100G peleti, origine USA, acizi alfa 18-20%, alternative: Columbus, Magnum. Utilizat la bere tip Pale Ale si IPA. Rol: Amareala si Aroma
-
Extract malt 10 EBC
64,00 leiExtract malt de orz fara hamei, culoare 10 EBC. Recomandat pentru bere tip Lager si Pilsner, cat si pentru corectie densitate in musturi. Ambalaj 1.5 kg.
-
Malt Pilsner Zero
6,50 leiMalt Pilsner Zero din orz varietatea Charles, are aceleasi caracteristici cu maltul Pilsner dar in plus asigura o mai buna stabilitate a berii, astfel calitatile gustative si olfactive se vor pastra mai mult timp.
-
Malt Pale Ale
6,00 leiMalt din orz de primavara Viking Pale Ale, malt de baza pentru majoritatea tipurilor de bere in special Ale, Lager, Stout. Dezvolta arome de dulciuri, nuci si alune.