Coaja portocala amara
Coaja de portocala amara deshidratata pentru beri speciale Belgiene de tipul Biere Blanche, Gran Cru, Tripple, Craciun. Ambalaj 100g.
- Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
- Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.
Coaja de portocala amara deshidratata pentru beri speciale Belgiene de tipul Biere Blanche, Gran Cru, Tripple, Craciun.
Produsa din coaja de portocala amara uscata natural. Poate contine urme de ovaz. Se pastreaza in locuri reci si uscate.
De obicei se adauga in ultimele 15 minute de fierbere.
Pe langa aroma pe care o dezvolta in bere are si efect de conservare si implicit prelungirea timpilor de depozitare a berii.
Detalii produs
Comparare Rapida
Produs |
Coaja portocala amara
|
Fermentator inox
|
Sac imersare infuzare (5buc)
|
Spatula plastic omogenizare
|
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
11,00 lei
|
554,10 lei
|
12,00 lei
|
9,00 lei
|
Descriere |
Coaja de portocala amara deshidratata pentru beri speciale Belgiene de tipul Biere Blanche, Gran Cru, Tripple, Craciun. Ambalaj 100g. |
Fermentator inox cu fund plan pentru fermentatie alcoolica la musturi, bere si fructe. Capac etansare cu garnitura si colier inox, robinet inox 1/2 toli, termometru adeziv si palnie fermentare. Capacitati 35, 55 |
Sac mic din material textil inert util pentru infuzare hamei sau imersare aschii stejar. |
Spatula plastic 50, 60, 80 cm pentru omogenizare. Plastic conform domeniu alimentar. |
| Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||||
