Acid Lactic 1L

    32,00 lei
    Cu TVA

    Acid lactic 80% - E270, corectie aciditate must sau vin.

    Cantitate
      In stoc

    Poti colecta pana la 3 puncte de loialitate.
    3 puncte reprezinta 0,30 lei.




    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Acid lactic 80% - E270, corectie aciditate must sau vin.

    CARACTERISTICI GENERALE:

    Aspect: lichid, solutie de acid lactic 80%
    Acidul lactic este de origine naturala, obtinut prin fermentarea lactica a zaharului. 
    Este utilizat pentru acidifierea mustului din struguri cu continut mare de zahar sau vinuri.

    APLICATII:
    Acidul lactic poate fi folosit inainte sau dupa fermentatia malolactica.

    DOZARE:
    Doza se recomanda a fi stabilita in urma analizelor de laborator, in functie de aciditatea totala si pH.
    - 1 g acid tartric este echivalent cu 1,1 ml acid lactic 80% 
    Vinuri albe, roze: 3-15 g / hl, pentru un plus de prospetime si finete. 
    Vinuri rosii: 10-20 g / hl, pentru a aduce prospetime la final, estompeaza orice amaraciune.

    INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:
    Acidul lactic se dilueaza intr-o cantitate de 10 ori mai mare de vin si se adauga la produsul de tratat.

    AMBALARE SI DEPOZITARE:
    Bidon 1L - GREUTATE 1,20 KG
    Acidul lactic trebuie depozitat in loc uscat, bine aerisit, fara mirosuri straine, la o temperatura de 5 - 25 ° C.

    Detalii ale produsului

    GAL0000899

    Comparare Rapida

    Produs
    Acid Lactic 1L Sulphur 18 (1kg) Enzima culoare Enovin Color 25g Enzima limpezire Lallzyme HC 10g
    Disponibilitate
    Pret
    32,00 lei
    30,00 lei
    35,30 lei
    23,00 lei
    Descriere

    Acid lactic 80% - E270, corectie aciditate must sau vin.

    Solutie bisulfit de potasiu concentratie sulf 18%, dozare 33ml/100L vin alb/roze si 25ml/100L vin rosu, necesar pentru cca. 30 hl. Flacon 1 kg.

    Enzima extractie culoare struguri rosii. Pliculet 25 g, dozaj: 2-5 g/100 kg.

    Enzima pectolitica pentru descompunerea pectinei din struguri si fructe cu efect in limpezirea musturilor, cresterea randamentului la presare si precursor de arome. Ambalaj 10 g.

    Greutate
    25 g. 10 g.
    Tip
    culoare limpezire

    Scrie propria parere

    Acid Lactic 1L

    Acid lactic 80% - E270, corectie aciditate must sau vin.

    Scrie propria parere