- Stoc epuizat
Redoxvin este un Antioxidant cu spectru larg si stabilizator arome si culoare. RedoxVin mentine prospetimea aromei si a fructuozitatii vinurilor.
Redoxvin este un Antioxidant cu spectru larg si stabilizator arome si culoare. RedoxVin mentine prospetimea aromei si a fructuozitatii vinurilor.
Utilizarea RedoxVin are efect antioxidant si duce la obtinerea unei stabilitati a culorii si aromei.
Mentine fierul in stadiu redus, astfel previne casarea ferica.
Asocierea ascorbic cu citric permite reducerea rapida a oxigenului dizolvat in vin si impiedica formarea complexelor cu fier, astfel evitandu-se o posibila re-tulburare.
Prezenta Metabisulfatului de potasiu in RedoxVin mentine nivelul de SO2 liber constant.
Caracteristici: praf fin de culoare alba foarte higroscopic.
Compozitie: Acid ascorbic, metabisulfit de potasiu, acid citric anhidru si acid metatartric.
Dozare: In functie de rezultatul dorit:
• Efect antioxidant si anti-fier ............10–15 g/Hl.
• Stabilizare biologica: ......................20–30 g/Hl.
In functie de tipul vinului:
• Vinuri albe si roze:........................10–30 g / Hl.
• Vinuri rosii:....................................10–20 g / Hl.
Doza de RedoxVin se va determina prin microteste de laborator si va depinde de necesitatile concrete ale fiecarui caz in parte. Pentru uz gospodaresc se respecta cu strictete dozele recomandate mai sus.
Mod de Utilizare: A se dizolva doza dorita de RedoxVin in 10 parti vin, evitand pe cit posibil orice aerare. A se incorpora volumului total asigurandu-i omogenizare.
Aplicatii: RedoxVin este utilizat ca antioxidant in vinuri, evitand reactiile enzimatice complexe care provoaca polimerizarea compusilor fenolici in prezenta oxigenului. Poseda efect acidifiant si antiseptic, cu o mare putere impotriva microorganisme oxidative, permitand reducerea dozei de sulf. Poseda un usor efect in stabilizarea tartrica. Utilizat preventiv, pastreaza prospetimea si aroma de fruct in vinurile usoare, redandu-le stralucirea, culoarea si aroma. Tratamentul cu RedoxVin este indispensabil la elaborarea vinurilor slab alcoolice si de o aciditate total scazuta.
Ambalaj 1 kg. A se pastra in ambalaj original, la loc racoros şi uscat, lipsit de miros. A se evita lumina directa a soarelui.
Produs |
Redoxvin 1kg
|
Enozyme Extra Arome enzima lichida extractie
|
Zymoclaire CG 100g enzima limpezire.
|
Zymorouge EG 100g enzima extractie culoare.
|
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
91,75 lei
|
101,40 lei
|
84,80 lei
|
90,50 lei
|
Descriere |
Redoxvin este un Antioxidant cu spectru larg si stabilizator arome si culoare. RedoxVin mentine prospetimea aromei si a fructuozitatii vinurilor. |
Enzima pectolitica lichida pentru limpezirea si maximizarea extractiei de arome varietale in timpul maceratiei pelicularela struguri albi. Vinuri albe. Flacon 100 g. Dozare: 0.4 -0.8 ml/100 l/kg. |
Zymoclaire CG, enzima peptolitica pentru limpezire must si precursor de arome. Vinuri albe si roze. Flacon 100g. |
Zymorouge EG enzima extractie culoare, enzima pectolitica pentru extractie culoare si descompunerea pectinei din struguri si fructe. |
Greutate |
100 g. | 100 g. | 100 g. | |
Tip |
limpezire aroma |
limpezire | culoare | |
Garnitura etansare pentru stuturile plastic sau inox cu prindere tip garola, diametre intre 40 mm si 120mm. Piesa schimb pentru stuturi pompe si pompa mustuiala la desciorchinatoare.
