UtilVinificatie - Enzima extractie culoare 25g
    GaloFerm

    Enzima extractie culoare 25g

    29,60 lei
    Include TVA

    Enzima extractie culoare, macerare struguri rosii pentru extractie rapida de culoare. Pliculet 25 g, dozaj: 2-5 g/100 kg struguri desciorchinati.

    Cantitate
      Ultimele produse in stoc

    Poti colecta pana la 2 puncte de loialitate.
    2 puncte reprezinta 0,20 lei.




    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Enzima extractie culoare, macerare struguri rosii pentru extractie rapida de culoare. Pliculet 25 g, dozaj: 2-5 g/100 kg struguri desciorchinati.

    Preparat enzimatic creat special pentru macerarea strugurilor rosii, astfel permitand o mai mare extragere a compusilor fenolici, o mai mare intensitate aromatica, precum si o crestere a randamentului in procesul presarii.

    Permite realizarea macerarilor mai scurte, convenabile in cazul recoltelor atinse de mucegai sau cand se doreste reutilizarea rapida a rezervorului pentru maceratie.

    Stabilitatea culorii: in timpul procesului de macerare se urmareste nu doar extractia maxima a compusilor fenolici, ci si asigurarea stabilitatii acestora in timp. Acest lucru este deosebit de important la vinurile destinate maturarii.

    De ce sa folosim o enzima? Contribuie la cresterea randamentului mustului ravac si de presa si imbunatateste limpezirea si filtrarea vinurilor. Evita probleme de turbiditate si colmatare ulterioara a filtrelor. Se recomanda in special la recoltele cu maturare neregulata sau calitate sanitara deficitara.

    Momentul aplicarii:

    Cel mai bun moment de aplicare este in timpul procesului de macerare - fermentare sau chiar in mustuiala, cand temperatura si nivelul de alcool vor permite ca enzima sa actioneze in mod normal.

    Doze recomandate:

    - Macerare la rosu - 2g/100kg. Timp 48 ore.

    - Presare - 3g/100kg. Timp 4 ore.

    Mod de utilizare: 

    Doza adecvata se dizolva in 10 parti apa. Se adauga volumului de mustuiala asigurand o buna omogenizare.

    PRECAUTII: Activitatea enzimei nu interfereaza cu sulful sau tanini, totusi nu trebuie sa fie adaugate impreuna. Produsul trebuie utilizat in urmatoarele 3 ore de la prepararea sa. 

    Forma de prezentare: pulbere granulata de culoare crem.

    Ambalaj: Plic sigilat de 25 g.

    Conservare: A se pastra in mediu recoros si uscat, lipsit de mirosuri. Eventuale expuneri prelungite la temperaturi mai mari de 35ºC si/sau umiditate reduc eficienta sa.

    Ambalajul odata deschis se pastreaza la 4ºC.

    Produsele marca GaloFerm reprezinta garantia calitatii si sunt furnizate de distribuitorul nostru Galo Oprea SRL

    Detalii produs

    GAL1001900

    Fisa tehnica

    Greutate
    25 g.
    Tip
    culoare

    Comparare Rapida

    Produs
    UtilVinificatie - Enzima extractie culoare 25g Enzima extractie culoare 25g UtilVinificatie - Enzima extractie aroma 25g Enzima extractie aroma 25g UtilVinificatie - Enzima arome final fermentatie 25g Enzima arome final fermentatie 25g
    Disponibilitate
    Pret
    29,60 lei
    39,30 lei
    35,40 lei
    Descriere

    Enzima extractie culoare, macerare struguri rosii pentru extractie rapida de culoare. Pliculet 25 g, dozaj: 2-5 g/100 kg struguri desciorchinati.

    Enzima extractie aroma pentru productia de vinuri albe, rose si rosii fructate, utilizati enzima in presa sau in timpul macerarii pentru cresterea aromelor primare fructate si randamentului la presare.

    Enzima extractie arome varietale cu administrare spre sfarsitul fermentatiei alcoolice. Dozare 3-5 g/100L in vinuri albe si roze.

    Greutate
    25 g. 25 g.
    Tip
    culoare aroma aroma
    Cantitate
    25 g.
    Dozare
    2 - 4 g/100 kg fruct

    Scrie propria parere

    Enzima extractie culoare 25g

    Enzima extractie culoare, macerare struguri rosii pentru extractie rapida de culoare. Pliculet 25 g, dozaj: 2-5 g/100 kg struguri desciorchinati.

    Scrie propria parere