Drojdie distilate Turbo Fruit 160g
Drojdia selectionata uscata TURBO Fruit, imbogatita cu nutrienti si vitamina B1. Aceasta tulpina de drojdie special selectata va va permite sa obtineti aroma maxima din fructe!
Esenta aroma Irish Cream 40ml. Gust si aroma de Irish Cream - iti plac tonurile Irish Cream? Aceasta aroma este pentru tine! ! O bautura delicioasa facuta folosind esenta, cu o aroma distincta de Irish Cream, va disparea de pe masa mai repede decat va asteptati!
Esenta aroma Irish Cream 40ml.
Gust si aroma de Irish Cream - iti plac tonurile irlandeze? Aceasta aroma este pentru tine! ! O bautura delicioasa facuta folosind esenta, cu o aroma distincta de irish cream, va disparea de pe masa mai repede decat va asteptati!
Lichior facut peste noapte - amestecati bauturile spirtoase preferate cu zahar si esenta, lasati-o 24 de ore si... gata! Simplu, rapid si delicios! Reglati singur dulceata bauturii utilizand cantitatea potrivita de zahar si pregatiti-o cum doriti!
O versiune noua, eficienta - o sticla de 40 ml de esenta de aroma este suficienta pentru a pregati pana la 2 litri de lichior dulce de care toti prietenii tai se vor bucura!
Ambalare convenabila - Ati dori sa pregatiti o cantitate mai mica de lichior? O sticla cu caneluri speciale va va permite sa masurati o portie de esenta de 10 ml, suficienta pentru 0,5 L de alcool!
Oaspeti neanuntati si un dulap de bauturi gol? Avem o modalitate de a gestiona asta! Verificati esenta noastra de aroma cu o aroma distincta de Irish cream. Aceasta aroma va va permite sa pregatiti un cocktail delicios in doar 24 de ore! Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati bauturile spirtoase preferate cu cantitatea potrivita de zahar si esenta, apoi lasati-o o zi pentru a se satura. Tu decizi singur daca preferi un lichior mai mult sau mai putin dulce adaugand fie mai mult, fie mai putin zahar!
O sticla de 40 ml este suficienta pentru a prepara pana la 2 L de lichior, iar canelurile sale convenabile vor permite dozarea unor portii mai mici din esenta. Fiecare 10 ml este suficient pentru prepararea a 0,5 L de bautura.
Cum se utilizeaza esenta de aroma?
Turnati 2 litri de bautura in recipient, adaugati intregul continut al sticlei (agitati inainte de utilizare!) si turnati 55-105 g zahar. Se amesteca pana se dizolva complet, se toarna in sticle si se lasa 24 de ore*.
*Pentru cel mai bun efect de gust si aroma, va recomandam sa consumati bautura de esenta dupa aproximativ o saptamana.
Continutul sticlei permite prepararea a 2 L de lichior. Cu toate acestea, canelurile din sticla permit masurarea portiilor mai mici, de 10 ml, care permit prepararea a 0,5 litri de bautura intr-o singura miscare. Nota! Pentru a obtine „limonada” din apa si ceai va sugeram o doza de 60-75%, adica 6-7,5 ml / 0,5 L.
Ingrediente: glicerina, apa, aroma.
Volum net: 40 ml
Produs |
Esenta aroma Irish Cream 40ml
|
ENZIMA ALPHA-AMYLAZA 10g
|
Enzima Gluco Amylaza 4g
|
Alcoferm Turbo-GH fermentare solutie cu zahar 15L.
|
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
18,60 lei
|
12,50 lei
|
17,20 lei
|
26,60 lei
|
Descriere |
Esenta aroma Irish Cream 40ml. Gust si aroma de Irish Cream - iti plac tonurile Irish Cream? Aceasta aroma este pentru tine! ! O bautura delicioasa facuta folosind esenta, cu o aroma distincta de Irish Cream, va disparea de pe masa mai repede decat va asteptati! |
Enzima Alpha-Amylaza 10g pentru amestecuri de cartofi sau amestecuri de cereale macinate - alfa-amilaza este o enzima care lichefiaza amidonul, pe care o puteti folosi pentru prepararea mash-urilor din boabe macinate (de exemplu: secara, grau, porumb, orez) sau din cartofi. Randament mare - a 10 ml ambalajul este suficient pentru 50 kg de materie prima, la doza de 1 ml per 10 kg. |
Glucoamilaza - enzima zaharificatoare. Se foloseste la prepararea unui piure din secara macinata, grau, porumb, orez etc. Mod de utilizare: Se incalzeste apa pana la temperatura de 85-95oC si se adauga maltul macinat din cereala aleasa in proportie: 1 kg macinat. malt la 3-4 L de apa |
Alcoferm Turbo-GH este un amestec de drojdie si nutrienti pentru fermentarea solutiilor cu zahar pentru distilare in vederea obtinerii de alcool pur neutru. |
| Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||||
