Aroma naturala struguri muscat (480g)
Aroma naturala struguri Muscat, pentru aromatizarea bauturilor, dozare 100-200 g/100L. Produs Dohler
Glucoamilaza - enzima zaharificatoare. Se foloseste la prepararea unui piure din secara macinata, grau, porumb, orez etc. Mod de utilizare: Se incalzeste apa pana la temperatura de 85-95oC si se adauga maltul macinat din cereala aleasa in proportie: 1 kg macinat. malt la 3-4 L de apa
Glucoamilaza - enzima zaharificatoare. Se foloseste la prepararea unui piure din secara macinata, grau, porumb, orez etc. Mod de utilizare: Se incalzeste apa pana la temperatura de 85-95oC si se adauga maltul macinat din cereala aleasa in proportie: 1 kg macinat. malt la 3-4 L de apa.
Instructiunile de utilizare:
Se incalzeste apa pana la temperatura de 85-95oC si se adauga maltul macinat din cereala aleasa in proportie: 1 kg malt macinat la 3-4 L de apa. Se amesteca bine; dupa 15-30 de minute, se adauga enzima alfa amilaza (405120) folosind 0,9 g la 1 kg de malt macinat. Mentine temperatura amestecului la 95°C timp de 1 ora, amestecand constant. Solutia trebuie sa aiba pH 4,0-4,5. Dupa aceea, lasati piureul sa se raceasca la temperatura de 60 °C si adaugati glucoamilaza folosind 1,1 g la 1 kg de malt macinat pentru a se descompune in zaharuri simple. Mentine temperatura amestecului timp de 1,5 ore. Nivelul de zaharificare ar trebui sa fie de aproximativ 15°Blg. Se raceste solutia la 30°C. Adaugati plicul de drojdie de distilare, de ex. Turbo X-Pure (403103); apoi, piureul preparat va fi supus fermentatiei pentru o perioada de 3-7 zile conform instructiunilor de pe ambalajul de drojdie. In cazul emisiei de spuma, va recomandam sa adaugati Dispozitivul de spargere a spumei (405140) - conform instructiunilor de pe ambalaj.
Compozitie: glucoamilaza
A se pastra la loc uscat si racoros.
Produs |
Enzima Gluco Amylaza 4g
|
ENZIMA ALPHA-AMYLAZA 10g
|
Alcoferm Turbo-GH fermentare solutie cu zahar 15L.
|
Drojdie Distilate TURBO Prune
|
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
17,20 lei
|
12,50 lei
|
26,60 lei
|
15,90 lei
|
Descriere |
Glucoamilaza - enzima zaharificatoare. Se foloseste la prepararea unui piure din secara macinata, grau, porumb, orez etc. Mod de utilizare: Se incalzeste apa pana la temperatura de 85-95oC si se adauga maltul macinat din cereala aleasa in proportie: 1 kg macinat. malt la 3-4 L de apa |
Enzima Alpha-Amylaza 10g pentru amestecuri de cartofi sau amestecuri de cereale macinate - alfa-amilaza este o enzima care lichefiaza amidonul, pe care o puteti folosi pentru prepararea mash-urilor din boabe macinate (de exemplu: secara, grau, porumb, orez) sau din cartofi. Randament mare - a 10 ml ambalajul este suficient pentru 50 kg de materie prima, la doza de 1 ml per 10 kg. |
Alcoferm Turbo-GH este un amestec de drojdie si nutrienti pentru fermentarea solutiilor cu zahar pentru distilare in vederea obtinerii de alcool pur neutru. |
Drojdie de distilare Turbo Prune - pentru rachiu de prune - 62 g la 25 L de fructe si 5 kg zahar - pana la 17-18% continut de alcool, 62 g |
| Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||||
