UtilVinificatie - Enzima Gluco Amylaza 4g

    Enzima Gluco Amylaza 4g

    17,20 lei
    Include TVA

    Glucoamilaza - enzima zaharificatoare. Se foloseste la prepararea unui piure din secara macinata, grau, porumb, orez etc. Mod de utilizare: Se incalzeste apa pana la temperatura de 85-95oC si se adauga maltul macinat din cereala aleasa in proportie: 1 kg macinat. malt la 3-4 L de apa

    Cantitate
      Ultimele produse in stoc

    Poti colecta pana la 1 punct de loialitate.
    1 punct reprezinta 0,10 lei.




    • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
    • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

    Glucoamilaza - enzima zaharificatoare. Se foloseste la prepararea unui piure din secara macinata, grau, porumb, orez etc. Mod de utilizare: Se incalzeste apa pana la temperatura de 85-95oC si se adauga maltul macinat din cereala aleasa in proportie: 1 kg macinat. malt la 3-4 L de apa.

    Instructiunile de utilizare:

    Se incalzeste apa pana la temperatura de 85-95oC si se adauga maltul macinat din cereala aleasa in proportie: 1 kg malt macinat la 3-4 L de apa. Se amesteca bine; dupa 15-30 de minute, se adauga enzima alfa amilaza (405120) folosind 0,9 g la 1 kg de malt macinat. Mentine temperatura amestecului la 95°C timp de 1 ora, amestecand constant. Solutia trebuie sa aiba pH 4,0-4,5. Dupa aceea, lasati piureul sa se raceasca la temperatura de 60 °C si adaugati glucoamilaza folosind 1,1 g la 1 kg de malt macinat pentru a se descompune in zaharuri simple. Mentine temperatura amestecului timp de 1,5 ore. Nivelul de zaharificare ar trebui sa fie de aproximativ 15°Blg. Se raceste solutia la 30°C. Adaugati plicul de drojdie de distilare, de ex. Turbo X-Pure (403103); apoi, piureul preparat va fi supus fermentatiei pentru o perioada de 3-7 zile conform instructiunilor de pe ambalajul de drojdie. In cazul emisiei de spuma, va recomandam sa adaugati Dispozitivul de spargere a spumei (405140) - conform instructiunilor de pe ambalaj.

    Compozitie: glucoamilaza

    A se pastra la loc uscat si racoros.

    Detalii produs

    GAL1002610

    Comparare Rapida

    Produs
    UtilVinificatie - Enzima Gluco Amylaza 4g Enzima Gluco Amylaza 4g UtilVinificatie - ENZIMA ALPHA-AMYLAZA 10g ENZIMA ALPHA-AMYLAZA 10g UtilVinificatie - Alcoferm Turbo-GH fermentare solutie cu zahar 15L. Alcoferm Turbo-GH fermentare solutie cu zahar 15L. Drojdie Distilate TURBO Prune Drojdie Distilate TURBO Prune
    Disponibilitate
    Pret
    17,20 lei
    12,50 lei
    26,60 lei
    15,90 lei
    Descriere

    Glucoamilaza - enzima zaharificatoare. Se foloseste la prepararea unui piure din secara macinata, grau, porumb, orez etc. Mod de utilizare: Se incalzeste apa pana la temperatura de 85-95oC si se adauga maltul macinat din cereala aleasa in proportie: 1 kg macinat. malt la 3-4 L de apa

    Enzima Alpha-Amylaza 10g pentru amestecuri de cartofi sau amestecuri de cereale macinate - alfa-amilaza este o enzima care lichefiaza amidonul, pe care o puteti folosi pentru prepararea mash-urilor din boabe macinate (de exemplu: secara, grau, porumb, orez) sau din cartofi. Randament mare - a 10 ml ambalajul este suficient pentru 50 kg de materie prima, la doza de 1 ml per 10 kg.

    Alcoferm Turbo-GH este un amestec de drojdie si nutrienti pentru fermentarea solutiilor cu zahar pentru distilare in vederea obtinerii de alcool pur neutru.

    Drojdie de distilare Turbo Prune - pentru rachiu de prune - 62 g la 25 L de fructe si 5 kg zahar - pana la 17-18% continut de alcool, 62 g

    Nu sunt caracteristici pentru comparare

    Scrie propria parere

    Enzima Gluco Amylaza 4g

    Glucoamilaza - enzima zaharificatoare. Se foloseste la prepararea unui piure din secara macinata, grau, porumb, orez etc. Mod de utilizare: Se incalzeste apa pana la temperatura de 85-95oC si se adauga maltul macinat din cereala aleasa in proportie: 1 kg macinat. malt la 3-4 L de apa

    Scrie propria parere