Enzima extractie aroma 25g
Enzima extractie aroma pentru productia de vinuri albe, rose si rosii fructate, utilizati enzima in presa sau in timpul macerarii pentru cresterea aromelor primare fructate si randamentului la presare.
- Stoc epuizat
Enzima extractie aroma pentru productia de vinuri albe, rose si rosii fructate, utilizati enzima in presa sau in timpul macerarii pentru cresterea aromelor primare fructate si randamentului la presare.
Enzima extractie culoare, macerare struguri rosii pentru extractie rapida de culoare. Pliculet 25 g, dozaj: 2-5 g/100 kg struguri desciorchinati.
Enzima extractie arome varietale cu administrare spre sfarsitul fermentatiei alcoolice. Dozare 3-5 g/100L in vinuri albe si roze.
Enzima pectolitica lichida pentru limpezire si maceratie rapida la temperatura joasa ce ofera arome curate si stabile. Vinuri albe si roze. Flacon 100 g. Dozare: 0.4 -0.8 ml/100 l/kg.
Enzima pectolitica lichida pentru limpezirea si maximizarea extractiei de arome varietale in timpul maceratiei pelicularela struguri albi. Vinuri albe. Flacon 100 g. Dozare: 0.4 -0.8 ml/100 l/kg.
Zymoclaire CG, enzima peptolitica pentru limpezire must si precursor de arome. Vinuri albe si roze. Flacon 100g.
ZYMOVARIETAL AROMA preparat enzimatic special dezvoltat pentru eliberarea aromelor la sfârșitul procesului de fermentare.
Zymorouge EG enzima extractie culoare, enzima pectolitica pentru extractie culoare si descompunerea pectinei din struguri si fructe.
Enovin Clar 250g, enzima pectolitica pentru limpezirea rapida a musturilor. Doza: 2-3g/100L.
Enovin Color este o enzima pentru macerare struguri rosii cu extractie rapida de culoare. Dozaj: 2-5 g/100 kg.
Enzima pectolitica descompune pectinele din fructe, facilitand extractia aromei, reducând vâscozitatea lichidului și îmbunătățind procesul de limpezire după fermentație. Obțineți astfel un vin cu aromă și gust deplin și valorificați 100% din fruct.