Bactervin (1kg)
Bactervin este un antioxidant care previne floarea vinului si otetirea, utilizat preventiv si curativ.
Taninurile enologice au scopuri multiple în vinificație: acțiune antioxidantă, conservarea aromelor, stabilizarea potențialului redox, inactivarea enzimelor oxidative, facilitarea operaţiei de limpezire, stabilizarea culorii, îmbunătăţirea structurii şi a senzaţiei gustative; îmbunătățirea potențialului de învechire.
Bactervin este un antioxidant care previne floarea vinului si otetirea, utilizat preventiv si curativ.
Tannisol cutie 1 kg cu 100 plicuri a 10g pulbere. Antioxidant si antimicrobian pentru vin si must.
Redoxtanin B antioxidant si antimicrobian struguri albi, musturi albe si roze si sucuri de fructe. Compozitie: metabisulfit de potasiu, acid ascorbit si tanin galic.
Redoxtanin T este un antioxidant si antimicrobian pentru struguri si musturi rosii. Antioxidant complex pe baza de Metabisulfit potasiu, acid ascorbic si tanin condensat hidrolizabil.
Tanin Vinitanon pentru limpezire și efect antioxidant la musturi și vinuri.
Tanin Tanicol One pentru stabilitatea culorii si efect antioxidant la vinurile rosii cu aplicare in timpul fermentatiei alcoolice.
Tanin Tanicol Super, tanin condensat pentru stabilitatea culorii și efect antioxidant la vinurile roșii.
Tanin Galitan, tanin galic pentru vinuri albe cu efect foarte puternic antioxidativ si de limpezire la musturi in asociere cu bentonita.
Tanin Gallovin tanin galic cu capacitate antioxidanta ridicata pentru tratarea musturilor si vinurilor albe si roze.
Tanivin Ellagique, tanin pentru musturi si vinuri albe si roze, previne oxidarea, stabilizeaza culoarea si conserva prospetimea si fructozitatea vinurilor.
Tanivin Ellagique Rouge, este un tanin pentru vinuri rosii in faza de macerare si fermentatie alcoolica, previne oxidarea, stabilizeaza culoarea si imbunatateste fructozitatea vinurilor.
Tanivin Complex, este un tanin pentru vinificarea strugurilor rosii, in special al celor afectati de boli. Se utilizeaza in faza de macerare si fermentatie alcoolica, previne oxidarea, stabilizeaza culoarea si imbunatateste fructozitatea vinurilor.