Parteneri

Vinuri artizanale din Dealul Mare

Vinuri Parteneri

Va prezentam o gama mai putin cunoscuta de vinuri artizanale produse in crame mici si medii din zona Dealul Mare, in cantitati foarte limitate. Ne popunem cu aceasta ocazie sa promovam vinurile partenerilor si colaboratorilor nostri, cunoscuti si necunoscuti pana acum in lumea vinului.

Filtre active

 • Ego Cuvee Elegance dry 75cl

  30,00 lei

  Ego cuvee elegance dry este un vin sec, nobil, elegant cu un bun echilibru gustativ in care regasim note minerale tipic arealului de provenienta. Editie limitata de 3000 sticle. Volum de alcool 13,5%.

 • Ego cuvee Rose semidry 75cl

  30,00 lei

  Ego cuvee Rose semidry este un vin roze pal demisec, obtinut din struguri rosii soi nobil, dupa procedeul de vinificare al strugurilor albi si se caracterizeaza prin arome delicate de fragi si zmeura. Prospetimea gustului il recomanda in asociere cu preparate din peste si fructe de mare, branzeturi, carne alba.

  Editie limitata 3000 sticle, an productie 2019

 • Ego Cuvee Alexander 75cl

  30,00 lei

  Vin de culoare rosu coacaza cu arome de fructe de padure, obtinut din struguri soi nobil. Editie limitata 3000 sticle. Volum de Alcool: 14,2 %.

 • Vin Boian alb 75cl

  35,00 lei

  Este bine sa ne amintim ca exista cinci motive pentru a bea vin: sosirea unui prieten, setea actuala sau viitoare, excelenta vinului sau din orice alt motiv. Editie limita. Feteasca alba demisec.

 • Vin Boian roze 75cl

  35,00 lei

  Este bine sa ne amintim ca exista cinci motive pentru a bea vin: sosirea unui prieten, setea actuala sau viitoare, excelenta vinului sau din orice alt motiv. Editie limitata. Roze, demisec.

 • Vin Boian rosu 75cl

  40,00 lei

  Este bine sa ne amintim ca exista cinci motive pentru a bea vin: sosirea unui prieten, setea actuala sau viitoare, excelenta vinului sau din orice alt motiv. Editie limita. Feteasca Neagra baricat, demisec.