Parteneri

Sulphur 18 (1kg)

20,00 lei
cu TVA

Solutie bisulfit de potasiu concentratie sulf 18%, dozare 33ml/100L vin alb/roze si 25ml/100L vin rosu, necesar pentru cca. 30 hl. Flacon 1 kg.

Cantitate
In stoc

»culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului
»imaginile afisate pot contine accesorii care nu sunt incluse in pret

Solutie bisulfit de potasiu concentratie sulf 18%, dozare 33ml/100L vin alb/roze si 25ml/100L vin rosu, necesar pentru cca. 30 hl. 

Utilizarea metabisulfitului de potasiu reprezintă baza conservării vinurilor.

În domeniul oenologiei actuale, indiferent de enormul progres al procesului de elaborare si imbunatatire a igienei recoltei, anhidrida sulfuroasa continua sa fie un aditiv indispensabil în elaborarea vinurilor din momentul vinificarii pana la ultimile tratamente premergatoare imbutelierii.

Astfel se poate obtine o buna stabilitate a vinurilor prin utilizarea mai ratională a sulfului.

Este de mentionat faptul că proprietătile pozitive a bioxidului de sulf depasesc mult pe cele negative, astfel ajungand a fi astazi un instrument indispensabil în tehnologia elaborarii si conservarii vinurilor.

Caracteristici: Lichid transparent cu o usoara nuanta de galben-verzui si miros usor de SO2. Produs toxic şi coroziv.

Compozitie: Bioxid de sulf în soluţie cu continut scazut de potasiu.

Aplicatii: Reprezinta modalitatea cea mai practica de a adauga sulful la cantitati mici de struguri, datorita dozarii exacte, fara inconvenientele provocate de ambalajul dioxidului de sulf gazos.

Utilizarea SULPHUR 18, este solutia ideala pentru realizarea corectarilor de bioxid de sulf in vase mici precum baricurile. Dozarea sa este mai comoda si mai exacta decat cu dioxidul de sulf gazos.

Datorita procesului tehnologic prin care este realizat, comprimare la presiuni inalte a gazului emanat, s-a realizat un produs triplu concentrat si fara mirosul specific deranjant, in comparatie cu solutiile clasice. Fara mirosul specific produsul se poate manipula si doza mult mai usor si precis.

Dozaj: Pentru dozarea corecta a se tine cont ca fiecare 100 ml de SULPHUR 18 contine 18 g de SO2. Doza de utilizare se determină în functie de starea sanitara a strugurilor şi de aciditatea musturilor si vinurilor.

Doza normala la struguri/mustuiala:... 15 – 85 ml/100kg,

Doza medie must/vinuri albe si rose:.. 33 ml/100L,

Doza medie must/vinuri rosii:............ 25 ml/100L.

Mod de utilizare: SULPHUR 18 este gata pentru a fi adaugat direct musturilor si vinurilor în functie de doza necesara fiecarui caz în parte. Pentru o mai buna omogenizare se recomanda adaugarea sa cu ajutorul unei pompe de dozare si pomparea in circuit inchis.

Ambalaj: bidon 1 kg.

Pastrare: A se pastra în ambalajul original la loc uscat si racoros, lipsit de mirosuri. A nu fi expus direct razelor solare. Ambalajul desfacut se resigileaza si se pastreaza in conditiile de mai sus si poate fi folosit pana la expirarea termenului de valabilitate.

GAL1001285

Scrie propria parere

Sulphur 18 (1kg)

Solutie bisulfit de potasiu concentratie sulf 18%, dozare 33ml/100L vin alb/roze si 25ml/100L vin rosu, necesar pentru cca. 30 hl. Flacon 1 kg.

Scrie propria parere