In stoc

TRAVASOSTOP

Nou

Dispozitiv umplere sticle.

Mai multe detalii

60,00 lei

Acest produs nu este diponibil pentru comanda!

  • Semiautomatic
  • Automatic

TRAVASOSTOP

Dispozitiv umplere sticle.

TRAVASOSTOP a fost conceput si perfectionat ulterior pentru a fi utilizat in sistem hobby, oferind o solutie fiabila de imbuteliere micilor producatori. Principiul simplu de functionare bazat pe crearea de vacuum ofera posibilitatea umplerii sticlelor rapid si fara risipa. Un alt avantaj oferit este posibiliatea realizarii nivelului recomandat al lichidului in fiecare sticla umpluta.

Varianta baza Travasostop Semi-automatic se mentine deschis cat timp este apasat.

Fata de varianta de baza, TRAVASOSTOP Automatic ofera lejeritate in utilizare datorita posibilitatii de blocare in pozitia deschis.  

Toate componentele sunt confectionate din materiale conforme pentru domeniul alimentar si sunt usor de igienizat.

INSTRUCTIUNI UTILIZARE:

- Inainte de utilizare, folosind ulei enologic (ulei de parafina), picurati in orificiul indicat in schita (Olio) putin ulei. Ulterior apasati in mod repetat butonul Nr. 2.

- Conectati furtunul de alimentare in orificiul Nr.3.

- Introduceti TRAVASOSTOP in sticla si puteti amorsa furtunul apasand butonul Nr.2 in timp ce trageti aerul din circuit prin furtunul conectat la orificiul Nr.1.

- Cand sticla s-a umplut cu lichid si acesta incepe sa curga prin orificiul Nr.1 luati mana de pe butonul Nr.2 si puteti muta TRAVASOSTOP la alta sticla.

- Pentru mentinerea butonului Nr.2 in pozitia deschis, apasati-l si rotiti in sensul acelor de ceasornic.(la varianta Automatic)

- Cand sticla s-a umplut cu lichid si acesta incepe sa curga prin orificiul Nr.1 rotiti butonul Nr.2 in sens invers si puteti muta TRAVASOSTOP la alta sticla.(la varianta Automatic)

- Pentru a evita varsarea inutila, recomandam ca furtunul orificiului Nr.1 sa il introduceti in alta sticla goala.

- Pentru a regla nivelul de umplere in sticla puteti folosi extensiile din pachet (Supporto 1 si Supporto 2 din schita) care corespund cu nivelurile alaturate (Livello din schita).

Important, spalati bine TRAVASOSTOP dupa folosire si depozitati-l uscat fara extensii conectate.

TRAVASOSTOP

Accesorii

20 alte produse din aceeași categorie: