Robinet metal Zanzara View larger
In stoc

Robinet metal Zanzara

5942008002950

Nou

Robinet metalic Zanzara pentru dozare lichide in sticla. Sistem cu oprire semiautomata a transferului de lichid in momentul in care se realizeaza nivelul dorit in sticla.

Mai multe detalii

97,00 lei

Acest produs nu este diponibil pentru comanda!

ROBINET METAL ZANZARA

Instructiuni de folosire ZANZARA

ZANZARA a fost conceput si perfectionat ulterior pentru a fi utilizat in sistem hobby, oferind o solutie fiabila de imbuteliere micilor producatori. Principiul simplu de functionare bazat pe crearea de vacuum ofera posibilitatea umplerii sticlelor rapid si fara risipa. Un alt avantaj oferit este posibiliatea realizarii nivelului recomandat al lichidului in fiecare sticla umpluta. Toate componentele sunt confectionate din materiale conforme pentru domeniul alimentar si sunt usor de igienizat.

- Conectati furtunul de alimentare in orificiul de alimentare.

- Introduceti ZANZARA in sticla si puteti amorsa furtunul apasand butonul din partea de sus in timp ce trageti aerul din circuit prin orificiul mic din partea opusa celui de alimentare.

- Cand sticla s-a umplut cu lichid si acesta incepe sa curga prin orificiul mic, luati mana de pe butonul din partea de sus si puteti muta ZANZARA la alta sticla.

- Pentru a evita varsarea inutila, recomandam ca orificiul mic sa il puneti  in alta sticla goala.

- Important, spalati bine ZANZARA dupa folosire si depozitati-l uscat fara extensii conectate.

20 alte produse din aceeași categorie: