Pachet vinificatie Galoferm 500L vin alb si roze
Pachet vinificatie Galoferm 500L alb si roze, pachetul contine produse pentru fermentare si stabilizare vinuri albe/roze si Protocol de lucru elaborat pentru vinificare vinuri albe si roze.
Antioxidant cu spectru larg, stabilizator culoare si aroma. Dozare 10 - 40 g/100L. Ambalaj 250 g sau 1kg.
Antioxidant cu spectru larg, stabilizator culoare si aroma. Dozare 10 - 40 g/100L. Ambalaj 250 g sau 1kg.
COMPOZITIE:
Metabisulfit de Potasiu (50%),
Acid citric (23%),
L - acid ascorbic (23%)
Acid metatartric(4%).
CARACTERISTICA GENERALA
Aspect: pudra alb omogeinizata cu aroma slaba de dioxid de sulf.
CITROSOL rH este un antioxidant puternic cu compusi care actioneaza sinergic impotriva alterarii vinului din cauza contactului cu aerul sau pierderea de culoare.
Acidul ascorbic reduce rapid oxigenul dizolvat in vin; combinat cu acidul citric, previne formarea sarurilor complexe pe baza de fier care pot provoca albirea sau precipitarea nedorita in vin.
Dioxidul de sulf continut in compozitie scade potentialul de oxido-reducere si are o actiune reductoare de lunga durata.
Aceste proprietati permit CITROSOL rH sa pastreze culoarea, limpiditatea si buchetul vinurilor finite, chiar si in cazul pastrarii indelungate ale vinului.CITROSOL rH si sorbatul de potasiu este combinatia ideala pentru stabilizarea biologica a vinului.
APLICATIE: Recomandat pentru tratarea tuturor tipurilor de vin, in special celor premium in care caracteristica fizico chimica a vinului finit nu trebuie sa fie afectata.
CITROSOL rH este indispensabil in tratarea vinurilor cu nivel de alcool si aciditate scazut.CITROSOL rH nu formeaza precipitat si poate fi adaugat in vin ca un stabilizator final dupa incheierea proceselor de vinificare si conditionare a vinului.
DOZARE:
De la 10 pina la 20 g/hL pentru uz general
De la 20 pina la 40 g/hL pentru vinurile predispuse catre alterarea fizico-chimica
10 g/hl de CITROSOL rH genereaza aprox. 28 mg/L de SO2.
INSTRUCTIUNE DE UTILIZARE: Dizolvati cantitatea de CITROSOL rH in 10 parti de vin si adaugati direct in vinul spre tratare, amestecati continuu si evitati contactul cu aerul.
AMBALAJ SI CONDITIONARE:
Plic de 250 g, punga 1 kg.
Ambalaj sigilat: pastrati produsul in spatii aerisite (temperatura sub 25 °C), spatii uscate si bine ventilate.
Ambalaj deschis: sigilati cu precautiune ambalajul si pastrati cum e mentionat mai sus,ferit de umiditate; produsul deschis necesita o utilizare cat mai curand posibila.
Produs |
Citrosol RH | Sorbat de potasiu | Efferbarrique | Effergran doze 5 |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
54,00 lei
|
33,50 lei
|
3,60 lei
|
4,80 lei
|
Descriere |
Antioxidant cu spectru larg, stabilizator culoare si aroma. Dozare 10 - 40 g/100L. Ambalaj 250 g sau 1kg. |
Agent stabilizare, antimicrobian. Previne re-fermentarea si alterarea produsa de drojdii. |
Metabisulfit de potasiu pulbere efervescenta, pentru sulfitare in vase mici.Plic 5 g. |
Metabisulfit de potasiu pulbere efervescenta, pentru sulfitare cantitati mici. Plic 12,5 g. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||||