Pachet vinificatie Galoferm pentru 200 litri vinuri premium albe si roze. Pachetul contine produsele necesare pentru fermentarea si stabilizarea primara, protocol de lucru in scris cu etapele si modul de aplicare al produselor pe parcursul vinificatiei.
Vinul alb - recomandam maceratie scurta de maxim 24 ore, urmata de presare si limpezire must, fermentatie si stabilizare.
Vinul roze - recomandam sa fie produs din struguri rosii, maceratie foarte scurta (maxim 1 ora daca nu extrage usor culoarea, sunt ani in care culoarea se extrage foarte usor si nu este nevoie de maceratie), presare, limpezire must, fermentatie si stabilizare.
In ambele variante pentru un plus de aroma se poate folosi in fermentatie ENZIMA PENTRU EXTRACTIE AROMA
Continut:
1 plic x Antioxidant de uz general (metabisulfit de potasiu)
1 plic x Enzima maceratie si limpezire must
1 plic x Drojdie vinuri albe si roze
1 plic x Activator fermentatie
1 plic x Agent limpezire (bentonita)
1 plic x Agent stabilizator cu spectru larg
1 x Protocol de lucru etapizat