- -3,00 lei

Pachet fermentare vinuri FERMENTARE 100 l / REFERMENTARE 50 l. Drojdie selectionata si starter fermentatie.
CARACTERISTICI: Doza individuala pentru 100 Litri de must.
Fiecare doza consta din doua plicuri separate sigilate care contin drojdie selectionata uscata UVAFERM CM si SUPERVIT nutrient pentru fermentare.
APLICATIE: Combinatia de drojdii selectate UVAFERM CM si starterul de fermentare SUPERVIT, permite fermentarea usoara si complete a tuturor tipurilor de must. BYOSAL este deosebit de practic pentru tratarea volumelor mici de must sau vin. Dozele premasurate pentru 100 Litri, evita pierderile de produs si asigura rezultate precise. Depozitati BYOSAL la temperaturi scazute.
Temperatura optima de fermentare este 16 - 30 °C.
DOZAJ: este formata din doua pliculete, unul cu drojdie selectionata si altul cu nutrient fermentatie.
INSTRUCTIUNI DE APLICARE: Dizolvati pliculetele intr-o cantitate mica de apa calda (200 ml la 30-35°C), amestecati si lasati pentru 15-20 minute, dupa care adugati peste solutie, treptat, must sau vin pana la echilibrarea teperaturilor (temperatura solutiei sa fie acceasi cu temperatura mustului).
Pentru activarea drojdiei in cazul musturilor cu fermentatie oprita, este recomandat sa adaugati o lingurita de zahar in apa pentru activare.
AMBALAJ SI PASTRARE: Plicuri 20 gr. Pastrati produsul in spatii uscate, aerisite si bine ventilate.