Malt Oat Ovaz
Maltul Oat este produs din ovaz maltificat in mod tradional. Specializat in accentuarea spumei si gustului cremos. Se poate folosi la toate tipurile de bere, dar in special pentru berile de tip Porter.
Producator de malturi pentru bere.
Maltul Oat este produs din ovaz maltificat in mod tradional. Specializat in accentuarea spumei si gustului cremos. Se poate folosi la toate tipurile de bere, dar in special pentru berile de tip Porter.
Maltul Black este un malt cu arome puternice de ars si afumat. Utilizat in berile negre cum ar fi Porter si Stout, in special pentru culoarea intensa.
Cara Plus 10 este un malt special pentru a obtine o plinatate mai mare a gustului si o culoare galbena. Ofera o aroma bogata, dulce si caramelizata. Utilizare in retete pana la 20%.
Maltul Caramel 100 este folosit pentru a obtine o plenitudine a gustului si a unei culori aramii. Este folosit pentru berile Ale si Mild. Aromele date in plamadire: de malt, de cereala, dulce, usor amaruie.
Maltul Caramel 150 este un malt special cu un grad ridicat de caramelizare, contribuie la stabilitatea aromei si calitatea spumei. Folosit pentru producerea berilor de Iarna, beri Ale, negre si Stout.
Maltul Caramel 300 este folosit pentru a obtine o plenitudine a gustului si culoare chihlimbar. Caramel 300 se utilizeaza in multe Stout-uri.
Maltul Caramel 50 este un malt cu un grad ridicat de caramelizare, contribuie la stabilitatea aromei si confera calitate berii. Folosit pentru producerea berilor Winter, Ale, Bock si Smoked.
Caramel Pale Malt este produs prin prajirea maltului verde, este dulce cu arome de caramel si note de toffe si fructe. Recomandat pentru beri de culoare deschisa cu aroma curata si rotunda. Malt special, max. 30% in reteta.
Maltul Chocolate Dark are arome de ars, amar, afumat si aduce in bere gustul de ciocolata neagra si cafea, bine echilibrate in gustul final al berii.
Maltul Chocolate Light da culoare rosu intens si arome de prajit si nuci. Este folosit in principal pentru berile Porter si Stout, dar poate fi folosit si pentru berile Dark Ale.
Maltul Cookie este obtinut prin prajirea maltului Pilsner de inalta calitate, confera berii culoare aurie si un gust fin, placut de cereale prajite cu arome de popcorn si biscuiti.
Maltul Dextrin, atunci cand este macinat, ofera berii gustul dulceag caracteristic berilor ale si lager.