Clarivin PVPP (100g)
Clarivin PVPP (100g) clarifiant pentru must si vin, corecteaza vinurile brunificate.
- -20%
- Nou
Institutul de Științe ale Viei și Vinului din Bordeaux
Clarivin PVPP (100g) clarifiant pentru must si vin, corecteaza vinurile brunificate.
Clarivin PVPP (1kg) clarifiant pentru must si vin, corecteaza vinurile brunificate.
Fermactive Blanc Aromatique, tulpina de drojdii selectionate destinata elaborarii vinurilor albe de calitate superioara, intensifica aromele florale si prospetimea. Produs Sodinal controlat de Institutul de Științe ale Viei și Vinului din Bordeaux.
Fermactive Rouge Structure, tulpina de drojdii selectionate pentru producerea de vinuri rosii de inalta calitate cu potential de invechire. Produs Sodinal controlat de Institutul de Științe ale Viei și Vinului din Bordeaux.
Bioactivator destinat nutritiei drojdiilor. Sulfat de amoniu, fosfat diamoniu si vitamina B1.
Fermactive activateur B, activator si regulator de fermentatie. Sulfat de amoniu, Tiamina.
Fermactive Activateur Complexe. Bioactivator destinat nutritiei drojdiilor, sursă echilibrată de azot organic, azot mineral și vitamine pentru vinurile de calitate.
Drojdii selectionate neutrale care respecta caracterul varietal al soiului de strugure. Produs Sodinal controlat de Institutul de Științe ale Viei și Vinului din Bordeaux.
Fermactive CB drojdie selectionata Bayanus pentru toate tipurile de vin si pentru refermentari. Temperaturi fermentare 16 - 30 °C. Produs Sodinal controlat de Institutul de Științe ale Viei și Vinului din Bordeaux.
Fermactive FCD drojdie selectionata Bayanus pentru toate tipurile de vin, conditii dificile de fermentare si refermentare. Temperaturi fermentare 15-34°C. Produs Sodinal controlat de Institutul de Științe ale Viei și Vinului din Bordeaux.
Set 25 placi filtrante SDL 20x20 cm. Toate codurile de placi SDL pentru filtrari grosiere, clarifiante, fine si sterile.
Tanivin Complex, este un tanin pentru vinificarea strugurilor rosii, in special al celor afectati de boli. Se utilizeaza in faza de macerare si fermentatie alcoolica, previne oxidarea, stabilizeaza culoarea si imbunatateste fructozitatea vinurilor.