Servicii macinare malt
Servicii macinare malt, puteti achizitiona serviciul proportional cu kilogramele de malt achizitionate. Macinarea se face la granulatia optima de 9 mm.
Servicii macinare malt, puteti achizitiona serviciul proportional cu kilogramele de malt achizitionate. Macinarea se face la granulatia optima de 9 mm.
Malt Weyermann Pilsner de orz, malt de baza pentru producerea berilor clare de tip Pilsner, Lager, Ale.
Malt Pilsner Zero din orz varietatea Charles, are aceleasi caracteristici cu maltul Pilsner dar in plus asigura o mai buna stabilitate a berii, astfel calitatile gustative si olfactive se vor pastra mai mult timp.
Malt din orz de primavara Viking Pale Ale, malt de baza pentru majoritatea tipurilor de bere in special Ale, Lager, Stout. Dezvolta arome de dulciuri, nuci si alune.
Malt Weyermann Pale Ale din orz de primavara, malt de baza pentru majoritatea tipurilor de bere in special Ale, Lager, Stout. Dezvolta arome de dulciuri, nuci si alune.
Maltul Viking Vienna este malt de baza pentru beri de tip Lager, Ale si Winter, produce aroma intensa si culoare aurie.
Malt special din orz Viking Munich Light, pentru beri roscate cu note de caramel si culoarea chihlimbarului. Folosit in retetele pentru bere tip Bockbier, Dunkel, Oktoberfest, Red Ale, Brown Ale, Amber Ale.
Malt special din orz Viking Munich Dark, pentru beri roscate cu note de caramel si culoarea chihlimbarului. Folosit in retetele pentru bere tip Bockbier, Dunkel, Oktoberfest, Red Ale, Brown Ale, Amber Ale.
Malt din grau pentru bere de grau si alte tipuri de bere, ajuta la imbogatirea aromelor si imbunatatirea stabilitatii spumei.
Malt Weyermann Wheat Pale din grau pentru bere de grau si alte tipuri de bere, ajuta la imbogatirea aromelor si imbunatatirea stabilitatii spumei.
Malt Weyermann Wheat Dark este un malt preparat din grau german de inalta calitate. Contribuie cu o culoare aurie usoara la must si o aroma robusta dulce-maltioasa, cu note de paine, biscuiti, miere, caramel. Malturile de grau au un continut ridicat de proteine, ceea ce ajuta la producerea de beri mai pline de corp. Maltul de grau poate imbunatati, de asemenea, formarea si retinerea gulerului, in functie de ceilalti constituenti de grau.
Caramel Pale Malt este produs prin prajirea maltului verde, este dulce cu arome de caramel si note de toffe si fructe. Recomandat pentru beri de culoare deschisa cu aroma curata si rotunda. Malt special, max. 30% in reteta.