In stoc

Neodetersol Vetro

5942008001151

Nou

Detergent concentrat pentru spalarea vaselor din sticla, plastic si fibra de sticla.

Mai multe detalii

28,00 lei

Acest produs nu este diponibil pentru comanda!

NEODETERSOL VETRO

COMPOZITIE: Fosfati, polifosfati, carbonati, silicati, sulfati alkalini, agenti tensioactivi (peste 90% biodegradabili). 

CARACTERISTICAPudra alba inodora, anticalciu, se dizolva usor in apa rece sau calda. NEODETERSOL VETRO este un produs concentrat, cu multe avantaje fata de un lichid comercial vandut sau detergentii praf. Datorita actiunei sinergice a sarurilor sale complexe, produsul indeparteaza eficient rugina si sedimentul, atat in interiorul cat si exteriorul sticlei, lasandu-le curat lucioase si stralucitoare. Produsul contine multe substante active si este foarte economic, deoarece este foarte eficient la concentratii foarte mici. 

Nu contine acizi sau clor.

La concentratii normale produsul este inofensiv pentru piele si nu deterioreaza materialele de vinificare comune. 

APLICATIE: NEODETERSOL VETRO este indispensabil pentru spalarea manuala complete a sticlelor, eprubetelor si vesela din sticla. Inlatura cu succes mucegaiul, sedimentele si mirosurile neplacute. In special destinat pentru sticle cu eticheta de hartie sau autocolanta. 

A NU FI FOLOSIT la utilaje automate de spalat sticla. 

NEODETERSOL VETRO este deasemenea, deosebit de eficient pentru spalarea vaselor din plastic ranforsat cu fibra de sticla. 

DOZAJA: se utilizeaza o solutie de 0.5-1% (dizolvati 0.5-1 kg de produs in 100 litri de apa). 

INSTRUCTIUNI DE APLICARE: Se toarna NEODETERSOL VETRO direct in vasul de spalare sau rezervor. Solutia poate fi folosita la temperature camerei sau mai calda. 

AMBALAJ SI PASTRARE: Punga de 1 kg.

Ambalaj sigilat: Pastrati produsul in spatiu aerisit, uscat si bine ventilat. 

Ambalaj deschis: sigilati continutul si feriti ambalajul de umiditate si acizi.

Accesorii

10 alte produse din aceeași categorie: