DETERSOL 1 KG View larger
In stoc

Detersol

5942008001120

Nou

Detergent eficient si agent decalcifiere pentru vase si echipamente de vinificatie. Caracter ACID.

Mai multe detalii

26,00 lei

Acest produs nu este diponibil pentru comanda!

DETERGENT EFICIENT SI AGENT DE DECALCIFIERE PENTRU VESELA VINICOLA,  BUTOAIE SI ECHIPAMENTE DE VINIFICATIE

 

CARACTERISTICA GENERALADETERSOL este un amestec titrat de dioxid de sulf in acid sulfuric si un agent tensioactiv ce ofera siguranta si eficacitate de neegalat.

APLICATIE: DETERSOL este ideal pentru asigurarea igienei generale in crama, precum si pentru curatare si spalarea cisternelor, rezervoare din beton, cuve, budane, butoaie, vesele vinificatie si echipament de vinificatie. Produsul poate fi folosit ca si substanta de umplere pentru ingrijirea butoaielor corespunzator. Deosebit de eficient in tratarea vaselor contaminate cu miros de mucegai sau putrezire si a echipamentului cu miros acru sau de otet, unde spalatul de rutina nu e de folos. DETERSOL este eficace si in eliminarea petelor rosii de pe baricuri.

DOZAJ: Utilizati 1-2 kg/100 litri apa pentru a pregati butoaiele noi si pentru intretinearea generala a echipamentelor de vinificatie si a butoaielor. Utilizati pana la 5 kg de solutie la 100 litri apa, pentru a trata vasele murdare, inclusiv butoaie, cuve, rezervoare de beton si cisterne. 

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:

IMPORTANT, Diluati DETERSOL-ul in apa rece si niciodata invers.

DETERSOL ca solutie poate fi folosit la umplerea vaselor si lasat sa actioneze sau a se aplica metoda de frecare asupra petelor. Durata si numarul de tratari depinde de  tipul de aplicare. A se clati bine dupa utilizare. DETERSOL-ul este mai eficace daca este folosit dupa SANATON sau NEODETERSOL BOTTI. Dupa tratarea vaselor cu DETERSOL cat si a butoaielor, cuvelor sau cisternelor, a se evita dezinfectarea cu dioxid de sulf (SPRAY sau DISCURI de SULF) atata timp cat vasul este umed.

AMBALAJ SI DEPOZITARE: Ambalaj la 1 kg.

Pastrati produsul in spatiu aerisit, uscat si bine ventilat.

Produs aprobat pentru industria oenologica conform regulamentului: CE 1493/99 

Accesorii

8 alte produse din aceeași categorie: