In stoc

FILTRU PULCINO 3

GAL0000729

Nou

Filtru Pulcino cu 3 placi, fara pompa, filtrare gravitationala la vin, suc, macerate din plante, etc. Recomandat pentru filtrare cantitati mici de produs.

Mai multe detalii

270,00 lei

Acest produs nu este diponibil pentru comanda!

FILTRU PULCINO 3 PLACI

Filtrul Pulcino 3 este un filtru cu placi care fuctioneaza pe baza gravitatiei. In consecinta vasul din care se face filtrarea trebuie asezat la inaltime fata de filtru.

CAPACITATE: filtrare apa 20-40 litri/ora. In cazul lichidelor cu sediment randamentul scade.

CONSUMABILE: Placi filtrante Rover Pulcino 200 x 100 mm.

Se recomanda pentru teste de laborator sau filtrarea unor cantitati mici de produs. Din acest motiv achizitia unui astfel de filtru ne conditioneaza din punct de vedere al cantitatilor filtrate. Calitatea filtrarii este data de placile filtrante, astfel rezultatul este acelasi ca in cazul orcarei filtrari cu placi filtrante si chiar mai bun datorita faptului ca se face natural prin actiunea gravitatiei.

Filtrul se livreaza cu 3 metri furtun cu diametru interior de 10 mm, un set de 5 placi filtrare grosiera si un set 5 placi filtrare fina.  Toate componentele sunt conforme pentru uz alimentar.

Filtrul este foarte usor de folosit si de spalat dupa utilizare, placile filtrante utilizate nu se mai pot folosi sunt consumabile.

Asezarea placilor filtrante este foarte important sa se faca corect pentru a avea rezultate bune in filtrare. Astefel, prima placa filtranta se aseaza intre placa rosie cu stuturi si placa alba, cu fata rugoasa catre placa rosie. Urmatoarele placi vor fi introduse alternand fetele, fin, rugos.

In prealabil se recomanda imersarea placilor in apa potabila si filtrarea unei cantitati de apa pentru o spalare cat mai buna a placilor filtrante.

Greutate 3 kg
Lungime: 230 mm
Inaltime 140 mm
Capacitate: 20-40 L/h

Accesorii

18 alte produse din aceeași categorie: