Zymovarietal aroma View larger
In stoc furnizor

Zymovarietal aroma

5942008002448

Nou

Enzima extractie arome varietale. Se administreaza in timpul fermentatiei alcoolice.

Mai multe detalii

97,00 lei

970,00 lei pe kg

Acest produs nu este diponibil pentru comanda!

ZYMOVARIETAL AROMA G

Preparat enzimatic recomandat pentru elaborarea

vinurilor aromate de calitate superioara.


Descriere:

Produsul ZYMOVARIETAL AROMA G reprezintă un preparat enzimatic β-glucozidazic superconcentrat extras din tulpina selectionată a mucegaiului Aspergillus niger. Produsul ZYMOVARIETAL AROMA a fost special dezvoltat pentru eliberarea aromelor la sfârșitul procesului de fermentare.

Se prezinta sub forma de pudra microgranulata.

Aplicatii oenologice și doze recomandate:

Produsul ZYMOVARIETAL AROMA G se recomandă pentru eliberarea aromelor varietale din vinurile albe cu ajutorul hidrolizei enzimatice a precursorilor aromatici, extrași înaintea si dupa declansarea procesului fermentativ. Produsul se admistrează direct în must după diluarea în apa curata in vederea obtinerii unei suspensii omogene cu o concentratie de cca. 5 %.

Se omogenizează apoi întregul conţinut al recipientului în care s-a efectuat tratamentul. Durata de contact recomandată este de 2 -3 săptămâni la o temperatură care să nu depășească 15°С.

După ce s-a atins nivelul aromatic dorit (ce trebuie stabilit prin degustări periodice), activitatea enzimatică se va dezactiva prin utilizarea unei doze de 5 - 10 g/hl de bentonită.

Dozare: 2-3 g/100 kg mustuiala sau 100 litri must.

Fermentare fructe pentru distilare: 3-5 g/100 kg.

Ambalaj: flacon 100 g.

Ambalaj resigilat - in frigider pe perioada unei campanii.

Se pastreaza in ambalaj original in locuri uscate si racoroase.

6 alte produse din aceeași categorie: