In stoc furnizor

Zymorouge eg

5942008002431

Nou

Enzima maceratie, extractie culoare la vinuri rosii.

Mai multe detalii

63,00 lei

630,00 lei pe kg

Acest produs nu este diponibil pentru comanda!

ZYMOROUGE EG

Preparat enzimatic pectolitic recomandat la vinificaţia în alb și roșu
pentru tratamentul musturilor.

Descriere:

ZYMOROUGE EG este un preparat enzimatic pectolitic superconcentrat, obtinut din tulpini selectionate ale mucegaiului Aspergillus niger. Produsul a fost dezvoltat special pentru îmbunătăţirea rezultatelor proceselor de maceraţie și limpezire a musturilor destinate obţinerii de vinuri albe și roșii.

Atunci când este utilizat în procesul de maceraţie, produsul ZYMOROUGE EG îmbunătăţește extracţia și crește randamentul în must ravac și respectiv vin ravac.

Produsul ZYMOROUGE EG este deasemnea recomandat pentru limpezirea musturilor destinate obţinerii vinurilor albe.

Este un preparat enzimatic de limpezire foarte activ în cursul procesului de maceraţie. Produsul se admistrează direct în must după diluarea în apă curată în vederea obtinerii unei suspensii omogene cu o concentratie de cca. 5 %. Se omogenizează apoi întregului conţinut al recipientului în care s-a efectuat tratamentul.

Dozare: 

Aplicaţii oenologice; Doze recomandate; Parametrii tehnologici

Maceraţia - fermentaţia mustuielii din soiurile roșii 2-3 g/hl 2 - 8 ore la 10 - 15°C

Maceraţia mustuielii din soiurile albe 2-3 g/hl 2 - 8 ore la 10 - 15°C

Limpezirea musturilor din soiuri albe 2-3 g/hl 8 - 12 ore la 20 °C 

Ambalaj: flacon 100 g.

6 alte produse din aceeași categorie: