In stoc

Enzima Culoare Lallzyme EX-V 10g

GAL1000614

Nou

Enzima pectolitica pentru extractie culoare si descompunerea pectinei din struguri si fructe cu efect in extractie de culoare, limpezirea musturilor si cresterea randamentului la presare. Ambalaj 10 g.

Mai multe detalii

19,00 lei

19,00 lei pe buc

Acest produs nu este diponibil pentru comanda!

ENZIMA CULOARE LALLZYME EX-V 10g.

LALLZYME EX-V este o enzima pectolitica pentru extractie de culoare sub forma granulata de inalta puritate cu actiune rapida, fara eliberare de metanol. Enzima Lallzyme EX-V este extrasa din tulpina selectionata a mucegaiului Aspergillus Niger.

Are actiune rapida (30 - 60 minute) si completa in extractia culorii, clarificarea musturilor din struguri si in cresterea randamentului la presare daca este administrata in mustuiala pe timpul maceratiei. Activitatea enzimei ajuta la extractia culorii in vinurile rosii si decocturi de fructe.

DOZARE:

  • - Struguri rosii: 2 - 3 g/100 kg
  • - Decocturi din fructe: 3-5 g/100 kg

In functie de tipul si starea de sanatate a strugurilor sau fructelor se stabileste doza.

MOD DE UTILIZARE:

Doza de utilizat se omogenizeaza in apa la temperatura de 20°C in proportie de 1:100 (1 g enzima in 100 ml apa). Se adauga in mustuiala/must sau decoct si se omogenizeaza foarte bine.

Enzima este foarte eficienta la temperaturi cuprinse intre 18-28°C.

ATENTIE: In cazul tratamentului cu bentonita la must, este recomandat doar dupa perioada de actiune a enzimei. In cazul recoltelor afectate de boli este recomandat ca tratamentul sa se faca in must.

Ambalaj: plic 10 grame. Se recomanda pastrarea produsului in locuri reci si uscate. Ambalajele desfacute se pot resigila si produsul ramas folosit ulterior.

7 alte produse din aceeași categorie: