In stoc

Enzima Arome Lallzyme Beta 10g

GAL1000613

Nou

Enzima pectolitica pentru descompunerea pectinei si extractie arome din struguri si fructe cu efect in limpezirea musturilor, cresterea randamentului la presare si precursor de arome. Ambalaj 10 g.

Mai multe detalii

19,00 lei

19,00 lei pe buc

Acest produs nu este diponibil pentru comanda!

ENZIMA AROME LALLZYME BETA 10g.

LALLZYME BETA este o enzima pectolitica pentru extractie de arome sub forma granulata de inalta puritate cu actiune rapida, fara eliberare de metanol. Enzima Lallzyme Beta este extrasa din tulpina selectionata a mucegaiului Aspergillus Niger.

Are actiune rapida (30 - 60 minute) si completa extractia aromelor varietale, clarificarea musturilor si in cresterea randamentului la presare daca este administrata in mustuiala pe timpul maceratiei. Activitatea enzimei ajuta producerea aromelor varietale in vinuri si decocturi de fructe.

Are capacitatea de a degrada celuloza si hemiceluloza din fructe in cateva ore de la administrare cu eliberare de arome specifice tipului de fruct, ca urmare se obtine un distilat cu arome mai intense.

DOZARE:

  • - Struguri albi: 1 - 3 g/100 kg
  • - Struguri rosii: 2 - 3 g/100 kg
  • - Decocturi din fructe: 3-5 g/100 kg

In functie de tipul si starea de sanatate a strugurilor sau fructelor se stabileste doza.

MOD DE UTILIZARE:

Doza de utilizat se omogenizeaza in apa la temperatura de 20°C in proportie de 1:100 (1 g enzima in 100 ml apa). Se adauga in mustuiala/must sau decoct si se omogenizeaza foarte bine.

Enzima este foarte eficienta la temperaturi cuprinse intre  12-20°C.

ATENTIE: In cazul tratamentului cu bentonita la must, este recomandat doar dupa perioada de actiune a enzimei. In cazul recoltelor afectate de boli este recomandat ca tratamentul sa se faca in must.

Ambalaj: plic 10 grame. Se recomanda pastrarea produsului in locuri reci si uscate. Ambalajele desfacute se pot resigila si produsul ramas folosit ulterior.

7 alte produse din aceeași categorie: