
Drojdie bere Windsor 11g
Windsor drojdie selectionata pentru beri de tip Ale englezesti. Pentru fermentatie superioara la temperaturi cuprinse intre 15-22°C. Toleranta alcool: 12% ABV.
- Stoc epuizat
Drojdia Fermentis SafLager S-23 tulpina Germana pentru beri de tip Lager sau Pilsner fructate si mai esterice. Pentru fermentatie inferioara la temperaturi cuprinse intre 12-18°C. Toleranta alcool: 9-11% ABV.
Drojdia Fermentis SafLager S-23 tulpina Germana pentru beri de tip Lager sau Pilsner fructate si mai esterice. Pentru fermentatie inferioara la temperaturi cuprinse intre 12-18°C. Toleranta alcool: 9-11% ABV.
Drojdia Fermentis SafLager S-23 este o tulpina de drojdii originara din Berlin, Germania, recomandata pentru producerea de bere de tip Lager sau Pilsner cu o aroma fructata.
Ingrediente: Drojdie ( Saccharomyces pastorianus ), emulgator E491
Fermentare: Inferioara;
Toleranta alcool: 9-11% ABV;
Temperatura: 12-18°C ;
Floculare: Ridicata;
Sedimentare: Rapida;
Total esteri: Scazut;
Atenuare: 80-84%
Doza: un plic 11,5g pentru 20-30 litri, 80-120g/hl. la temperaturi de 12-18°C.
Utilizare directa:
Introduceti drojdia direct in vasul de fermentatie pe suprafata mustului la temperatura de fermentatie sau peste aceasta. Presarati progresiv drojdia uscata in must, asigurandu-va ca drojdia acopera toata suprafata mustului pentru a evita aglomerarea. In mod ideal, drojdia va fi adaugata în prima parte a umplerii vasului, caz in care hidratarea se poate face la temperatura mustului mai mare decat temperatura de fermentatie, fermentatorul fiind apoi umplut cu must la temperatura mai joasa pentru a aduce intreaga temperatura mustului la temperatura de fermentatie.
Utilizare cu rehidratare:
Alternativ, hidratati drojdia cu de 10 ori greutatea ei cu apa fiarta si racita sau cu must fiert si cu hamei la 25-29°C. Se lasa sa se odihneasca 15 pana la 30 de minute, se amesteca usor si se omogenizeaza in vasul de fermentare. Acest procedeu va ajuta sa verificati daca drojdia utilizata mai este viabila in cazul in care utilizati o drojdie mai veche in care nu aveti incredere.
Depozitare: 15°C, la frigider dupa deschidere.
Termen valabilitate: 36 luni, data inscriptionata pe pachet.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
11,00 lei
|
13,60 lei
|
16,70 lei
|
20,00 lei
|
Descriere |
Drojdia Fermentis SafBrew S-33 este de uz general cu profil aromat neutru. Recomandata pentru berile de tip special ale și berile de tip trappist. Pentru fermentatie superioara la temperaturi cuprinse intre 18-26°C. Toleranta alcool: 9-11% ABV. |
Drojdie bere Fermentis safale K-97 11g Drojdie pentru beri germane Kolsch, Belgian Wits si unele versiuni de Session Beers si beri cu hamei puternic. Fermentatie superioara 18-26 °C. |
Drojdie bere Fermentis safale BE-134 11,5g. Produce beri foarte racoritoare, este ideala pentru stilul belgian-saison. Tulpina tipica de drojdie de bere recomandata pentru berile bine atenuate, produce note fructate, florale si fenolice si un caracter dry. |
Drojdia Fermentis SafAle US-05 pentru beri americane de tip Ale si beri puternic hameiate. Produce beri foarte echilibrate si gusturi proaspete. Pentru fermentatie superioara la temperaturi cuprinse intre 18-26°C. Toleranta alcool: 9-11% ABV. |
Greutate |
11 g. | 11 g. | 11 g. | 11 g. |
Tip drojdie |
fermentare superioara | fermentare superioara | fermentare superioara | fermentare superioara |