Fermentis

Drojdie Fermentis SafBrew S-33

11,00 lei
cu TVA

Drojdia Fermentis SafBrew S-33 este de uz general cu profil  aromat neutru. Recomandata pentru berile de tip special ale și berile de tip trappist. Pentru fermentatie superioara la temperaturi cuprinse intre 18-26°C. Toleranta alcool: 9-11% ABV.

Cantitate
  In stoc


  • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
  • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

Drojdia Fermentis SafBrew S-33 este de uz general cu profil  aromat neutru. Recomandata pentru berile de tip special ale și berile de tip trappist. Pentru fermentatie superioara la temperaturi cuprinse intre 18-26°C. Toleranta alcool: 9-11% ABV.

Tulpina bazata pe fructe, confera berii o senzatie de gura ridicata si corp. Ideal pentru Ale belgiene (blond, Dubbel, Tripel, Quadrupel Styles) și ale englezesti puternice (ex. Imperial Stouts). Este, de asemenea, ideal pentru IPA din New England. Drojdie cu o sedimentare medie: nu formează aglomerari, ci o ceata fina cand este resuspendata in bere.

Tip: Saccharomyces cerevisiae;

Fermentare: Superioara;

Toleranta alcool: 9-11% ABV;

Temperatura: 18-26°C ;

Sedimentare: Medie;

Floculare: Scazuta;

Total esteri: Medie;

Atenuare: 68-72%

Dozare: un plic 11,5g pentru 20-30 litri, 50-80g/hl. la 18-26°C.

Utilizare directa:

Introduceti drojdia direct in vasul de fermentatie pe suprafata mustului la temperatura de fermentatie sau peste aceasta. Presarati progresiv drojdia uscata in must, asigurandu-va ca drojdia acopera toata suprafata mustului pentru a evita aglomerarea. In mod ideal, drojdia va fi adaugata în prima parte a umplerii vasului, caz in care hidratarea se poate face la temperatura mustului mai mare decat temperatura de fermentatie, fermentatorul fiind apoi umplut cu must la temperatura mai joasa pentru a aduce intreaga temperatura mustului la temperatura de fermentatie.

Utilizare cu rehidratare:

Alternativ, hidratati drojdia cu de 10 ori greutatea ei cu apa fiarta si racita sau cu must fiert si cu hamei la 25-29°C. Se lasa sa se odihneasca 15 pana la 30 de minute, se amesteca usor si se omogenizeaza in vasul de fermentare. Acest procedeu va ajuta sa verificati daca drojdia utilizata mai este viabila in cazul in care utilizati o drojdie mai veche in care nu aveti incredere.

Depozitare: 15°C, la frigider dupa deschidere.

Termen valabilitate: 36 luni, data inscriptionata pe pachet.

Detalii produs

GAL1001368

Fisa tehnica

Greutate
11 g.
Tip drojdie
fermentare superioara

Comparare Rapida

Produs
Drojdie bere Fermentis safale K-97 11g Drojdie bere Fermentis safale BE-134 11,5g Drojdie Fermentis WB-06 Drojdie Fermentis SafAle US-05
Disponibilitate
Pret
13,60 lei
16,70 lei
20,00 lei -10% 18,00 lei
20,00 lei
Descriere

Drojdie bere Fermentis safale K-97 11g Drojdie pentru beri germane Kolsch, Belgian Wits si unele versiuni de Session Beers si beri cu hamei puternic. Fermentatie superioara 18-26 °C.

Drojdie bere Fermentis safale BE-134 11,5g. Produce beri foarte racoritoare, este ideala pentru stilul belgian-saison. Tulpina tipica de drojdie de bere recomandata pentru berile bine atenuate, produce note fructate, florale si fenolice si un caracter dry.

Drojdia Fermentis SafAle WB-06 pentru berii de grau, produce note si arome subtile tipice pentru berile de grau. Fermentatie superioara la temperaturi cuprinse intre 18-26°C. Toleranta alcool: 9-11% ABV.

Drojdia Fermentis SafAle US-05 pentru beri americane de tip Ale si beri puternic hameiate. Produce beri foarte echilibrate si gusturi proaspete. Pentru fermentatie superioara la temperaturi cuprinse intre 18-26°C. Toleranta alcool: 9-11% ABV.

Greutate
11 g. 11 g. 11 g. 11 g.
Tip drojdie
fermentare superioara fermentare superioara fermentare superioara fermentare superioara

Scrie propria parere

Drojdie Fermentis SafBrew S-33

Drojdia Fermentis SafBrew S-33 este de uz general cu profil  aromat neutru. Recomandata pentru berile de tip special ale și berile de tip trappist. Pentru fermentatie superioara la temperaturi cuprinse intre 18-26°C. Toleranta alcool: 9-11% ABV.

Scrie propria parere