
Aschii stejar Francez mediu (500G)
Aschii stejar Frantuzesc, prajire Medie, talie Medie. Complexitate aromatică, accentuarea notelor de caramel şi caramelizat.
Aschii salcam fara aport tanini pentru maturare vinuri albe si tuica prune, pastreaza aromele fructate si florale.
Aschii salcam fara aport tanini pentru maturare vinuri albe si tuica prune, pastreaza aromele fructate si florale.
Utilizarea lemnului in timpul procesului de fermentare si / sau invechire este o practica veche si obisnuita in majoritatea regiunilor producatoare de vin si bauturi alcoolice din lume. Principalele obiective ale acestei practici sunt imbogatirea bauturilor cu substante eliberate de lemn, promovarea reactiilor datorate contactului cu aerul difuzat prin porii lemnului si dezvoltarea anumitor reactii chimice interactive care au loc lent în vinuri si, in consecinta, imbunatatesc calitatea acestuia si caracteristicile sale organoleptice.
Pastreaza notele fructate si flolare la vinurile albe.
Ideal pentru vinurile albe si distilate tuica prune gutuie.
Specie: Robinia pseudoacacia
Origine: Franta
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
35,00 lei
|
36,00 lei
|
39,00 lei
|
40,00 lei
|
Descriere |
Aschii salcam fara aport tanini pentru maturare vinuri albe si tuica prune, pastreaza aromele fructate si florale. |
Aschii stejar Frantuzesc, prajire Medie, talie Medie. Complexitate aromatică, accentuarea notelor de caramel şi caramelizat. |
Aschii stejar Francez Aroneo Equlibre, prajire medie profil aromatic: cuisoare, nuca de cocos, vanilie, migdale, fume. |
Aschii stejar Francez Aroneo Intens, prajire intensa profil aromatic: fume, migdale, caramel, vanilie - im special la vinuri dulci. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||||