- -10%

Acid Tartic pentru corectie aciditate in must sau vin.
Acid Tartic pentru corectie aciditate in must sau vin.
Acidul tartric se prezinta sub forma de cristale de culoare deschisa , gust acid acrisor.
Utilizare: este adjuvant de larga folosinta in industria alimentara la procesarea fructelor, corecteaza aciditatea in musturi si vinuri.
In vinificatie are diverse utilizari:
- creste fructozitatea vinurilor,
- echilibreaza profilul gustativ al vinului,
- intensifica fructozitatea vinurilor aromate.
Dozare: se recomanda efectuarea analizelor pentru stabilirea dozei optime.
In general dozele sunt cuprinse intre 0,5 - 2,5 g/litru.
Se dizolva complet in apa si se adauga in volumul total de tratat urmat de o buna omogenizare.
A se pastra in locuri uscate, lipsite de mirosuri in ambalajul original.
Ambalaj: 1 kg, 25 kg.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
Se livreaza multiplu de 25.
|
|
|
|
Pret |
41,00 lei
-10%
36,90 lei
|
41,00 lei
|
51,00 lei
-10%
45,90 lei
|
58,00 lei
|
Descriere |
Acid citric monohidrat pentru corectie aciditate, detartrarea vaselor si neutralizare detergenti bazici. Pretul este per kilogram, se vinde doar multiplu de 25. Ambalaj: sac 25 kg. |
Bicarbonat de potasiu, produs pentru reducerea aciditatii totale si armonizarea vinurilor. Ambalaj 1 kg. |
Acid citric monohidrat pentru corectie aciditate, detartrarea vaselor si neutralizare detergenti bazici. |
Acid malic pentru corectie aciditate must si vin. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||||