Acid Lactic 1L

Acid Lactic 1L

29,00 lei
cu TVA

Acid lactic 80% - E270, corectie aciditate must sau vin.

Cantitate
  In stoc


  • Culorile din imagini pot fi usor diferite de culorile reale ale produsului.
  • Imaginile afisate pot contine accesorii sau decoruri care nu sunt incluse in pretul produsului.

Acid lactic 80% - E270, corectie aciditate must sau vin.

CARACTERISTICI GENERALE:

Aspect: lichid, solutie de acid lactic 80%
Acidul lactic este de origine naturala, obtinut prin fermentarea lactica a zaharului. 
Este utilizat pentru acidifierea mustului din struguri cu continut mare de zahar sau vinuri.

APLICATII:
Acidul lactic poate fi folosit inainte sau dupa fermentatia malolactica.

DOZARE:
Doza se recomanda a fi stabilita in urma analizelor de laborator, in functie de aciditatea totala si pH.
- 1 g acid tartric este echivalent cu 1,1 ml acid lactic 80% 
Vinuri albe, roze: 3-15 g / hl, pentru un plus de prospetime si finete. 
Vinuri rosii: 10-20 g / hl, pentru a aduce prospetime la final, estompeaza orice amaraciune.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:
Acidul lactic se dilueaza intr-o cantitate de 10 ori mai mare de vin si se adauga la produsul de tratat.

AMBALARE SI DEPOZITARE:
Bidon 1L - GREUTATE 1,20 KG
Acidul lactic trebuie depozitat in loc uscat, bine aerisit, fara mirosuri straine, la o temperatura de 5 - 25 ° C.

Detalii produs

GAL0000899

Comparare Rapida

Produs
Gomasol Optima solutie guma arabica Carbonat de calciu Carbonat de calciu MannoCUP 100g
Disponibilitate
Se livreaza in ambalaj 5 kg.
Pret
25,00 lei
27,00 lei
40,00 lei
Descriere

Gomasol Optima, solutie de guma arabica naturala, purificata si pregatita pentru utilizare, al carei obiectiv este stabilitatea coloidala. Reducerea astringentei, marirea volumului la degustare. Respecta profilului aromatic al vinului. Contribuie la stabilitatea tartrica a vinului si protejeaza culoarea. Ambalaj 5 kg.

Carbonat de calciu, corector natural pentru reducerea aciditatii la vin, in mod special pentru reducerea aciditatii volatile la vinurile cu urme de otetire.

MannoCUP este un preparat biologic pentru eliminarea compusilor sulfitici nedoriti in vin, miros de sulf si hidrogen sulfurat, ou sticat.

Nu sunt caracteristici pentru comparare

Scrie propria parere

Acid Lactic 1L

Acid lactic 80% - E270, corectie aciditate must sau vin.

Scrie propria parere