
Bicarbonat de potasiu 1kg
Bicarbonat de potasiu, produs pentru reducerea aciditatii totale si armonizarea vinurilor. Ambalaj 1 kg.
- Stoc epuizat
Acid lactic 80% - E270, corectie aciditate must sau vin.
Acid lactic 80% - E270, corectie aciditate must sau vin.
CARACTERISTICI GENERALE:
Aspect: lichid, solutie de acid lactic 80%
Acidul lactic este de origine naturala, obtinut prin fermentarea lactica a zaharului.
Este utilizat pentru acidifierea mustului din struguri cu continut mare de zahar sau vinuri.
APLICATII:
Acidul lactic poate fi folosit inainte sau dupa fermentatia malolactica.
DOZARE:
Doza se recomanda a fi stabilita in urma analizelor de laborator, in functie de aciditatea totala si pH.
- 1 g acid tartric este echivalent cu 1,1 ml acid lactic 80%
Vinuri albe, roze: 3-15 g / hl, pentru un plus de prospetime si finete.
Vinuri rosii: 10-20 g / hl, pentru a aduce prospetime la final, estompeaza orice amaraciune.
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:
Acidul lactic se dilueaza intr-o cantitate de 10 ori mai mare de vin si se adauga la produsul de tratat.
AMBALARE SI DEPOZITARE:
Bidon 1L - GREUTATE 1,20 KG
Acidul lactic trebuie depozitat in loc uscat, bine aerisit, fara mirosuri straine, la o temperatura de 5 - 25 ° C.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
Se livreaza in ambalaj 5 kg.
|
|
|
Pret |
25,00 lei
|
27,00 lei
|
40,00 lei
|
Descriere |
Gomasol Optima, solutie de guma arabica naturala, purificata si pregatita pentru utilizare, al carei obiectiv este stabilitatea coloidala. Reducerea astringentei, marirea volumului la degustare. Respecta profilului aromatic al vinului. Contribuie la stabilitatea tartrica a vinului si protejeaza culoarea. Ambalaj 5 kg. |
Carbonat de calciu, corector natural pentru reducerea aciditatii la vin, in mod special pentru reducerea aciditatii volatile la vinurile cu urme de otetire. |
MannoCUP este un preparat biologic pentru eliminarea compusilor sulfitici nedoriti in vin, miros de sulf si hidrogen sulfurat, ou sticat. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | |||
|
|
|
Bicarbonat de potasiu, produs pentru reducerea aciditatii totale si armonizarea vinurilor. Ambalaj 1 kg.
Granucol este un carbune activ granulat de orgine vegetala. Disponibil pentru tratarea vinurilor, sucurilor si distilatelor cu probleme de culoare, miros, gust.
Carbonat de calciu microblanc, corector natural pentru reducerea aciditatii la vin, in mod special pentru reducerea aciditatii volatile la vinurile cu urme de otetire. Ambalaj: sac 25 kg.
Safechrome extract natural din pielita strugurilor rosii pentru stabilizarea si imbunatatirea materiei colorante.
Guma arabica pentru stabilizare proteica, cuprica, ferica si de culoare. Efect in cresterea suavitatii gustative. Ambalaj 1kg.
Granucol este un carbune activ granulat de orgine vegetala. Disponibil in trei variante pentru tratarea vinurilor, sucurilor si distilatelor cu probleme de culoare, miros, gust.
Corectie zahar in vin/must. Concentratie in zaharuri: 879 g/l. Reambalat flacon pet 2,7 kg.
MannoCUP este un preparat biologic pentru eliminarea compusilor sulfitici nedoriti in vin, miros de sulf si hidrogen sulfurat, ou sticat.
Acid citric monohidrat pentru corectie aciditate, detartrarea vaselor si neutralizare detergenti bazici.
Acid citric monohidrat pentru corectie aciditate, detartrarea vaselor si neutralizare detergenti bazici. Pretul este per kilogram, se vinde doar multiplu de 25. Ambalaj: sac 25 kg.
MannoCUP este un preparat biologic pentru eliminarea compusilor sulfitici nedoriti in vin, miros de sulf si hidrogen sulfurat, ou sticat.
Gomasol Optima, solutie de guma arabica naturala, purificata si pregatita pentru utilizare, al carei obiectiv este stabilitatea coloidala. Reducerea astringentei, marirea volumului la degustare. Respecta profilului aromatic al vinului. Contribuie la stabilitatea tartrica a vinului si protejeaza culoarea. Ambalaj 5 kg.
Carbonat de calciu, corector natural pentru reducerea aciditatii la vin, in mod special pentru reducerea aciditatii volatile la vinurile cu urme de otetire.
Metabisulfit de potasiu pulbere efervescenta, pentru sulfitare cantitati mici. Plic 12,5 g.
Capsator cu doua brate pentru sticle bere, suc. Aplica capace metalice de 26 mm pe sticle de bere sau apa.
Confectionate din plastic de inalta densitate.
Calitate superioara, conforme pentru domeniu alimentar.
Nu se pateaza, nu au miros de plastic si nu imprumuta mirosuri.
Bioactivator destinat nutritiei drojdiilor. Sulfat de amoniu, fosfat diamoniu si vitamina B1.
MannoCUP este un preparat biologic pentru eliminarea compusilor sulfitici nedoriti in vin, miros de sulf si hidrogen sulfurat, ou sticat.
Acid lactic 80% - E270, corectie aciditate must sau vin.