UtilVinificatie este brandul dezvoltat de GALO OPREA SRL incepand cu 2011 iar sloganul “De la Hobby la Profit” ne ghideaza in ceea ce facem.

Vinificatia pentru micul producator ramane principala noastra preocupare. In cei 8 ani de activitate am acumulat foarte multa experienta si un portofoliu de produse bine adaptat pasionatilor de vinificatie.

Ulterior am abordat domeniul sucurilor naturale si distilatelor din fructe printr-o oferta variata de echipamente si consumabile specifice.

Acum, a venit momentul sa aducem si bere artizanala in povestea UtilVinificatie, motivati de pasiunea pentru bauturile artizanale, lucrate dupa retete traditionale cu ingrediente naturale.

Sunt Gabriel Oprea , fondatorul UtilVinificatie si ultima mea pasiune este Bere artizanala. De ce Bere artizanala ?

In primul rand pentru ca se poate face acasa, chiar cu o investitie mica.
Lucrez numai cu ingredientele naturale (malturi din orz, grau, secara si hameiuri) care stau la baza retetelor de bere artizanala.
Imi da libertate sa inovez, sa experimentez, sa personalizez retetele clasice de bere artizanala si astfel rezultatul poate fi ceva special.
Pot face ceva cu placere si pasiune in timpul liber, eventual sa aduca si profit.
In final ma bucur de o bere artizanala 100% naturala la un pret foarte redus si care este mult mai buna si sanatoasa decat berile lucrate industrial.
Totul a inceput la un curs de initiere cu baietii de la Brewsbrothers carora le multumesc si pe aceasta cale. Am continuat cu vizitarea celui mai mare targ de profil, Brau Breviale 2018 in Germania unde am avut discutii cu berari artizani si furnizori.

Acum, impreuna cu echipa UtilVinificatie am amenajat un Atelier unde sa poti veni si tu sa experimentezi cum se poate face Bere artizanala, sa-ti dam ocazia sa petreci cateva ore in mod placut si daca te prinde aceasta pasiune sa poti continua alaturi de noi aceasta experienta.

Practic, impreuna cu specialistul nostru vei intelege procesul prin care se produce bere artizanala, vei cunoaste ingredientele cu care se lucreaza, echipamentele si ustensilele de care ai nevoie si multe alte informatii utile care sa te ajute sa intri in lumea bere artizanale. Aici poti vedea oferta noastra: https://www.utilvinificatie.ro/bere-artizanala

In final, pentru cei pasionati de bauturi artizanale, aceasta experienta poate deschide noi orizonturi in viata ta.

 


“Vinul intareste sufletul iar Berea ascute mintea !”

Distribuie aceasta postare

comentarii (0)

Nu sunt comentarii

Comentariu nou