PARAFINA ALIMENTARA 1KG View larger
In stoc

Ulei parafina

5942008000185

Nou

Clasa antioxidanti. Pelicula pe suprafata vinului izoleaza de contactul cu aerul. Intretinerea utilajelor si echipamentelor de vinificatie. AMBALAJ 850 g.

Mai multe detalii

17,00 lei

Acest produs nu este diponibil pentru comanda!

ULEI PARAFINA VARA 200 - domeniu alimentar

Parafina alimentara se prezinta sub forma unui ulei in forma lichida, care in urma aplicarii la suprafata vinului realizeaza o pelicula protectoare care va izola vinul de contactul cu aerul. Pelicula trebuie sa fie continua intr-un strat de cel putin 2 mm. NECESAR: 2 - 3 kg pentru 1 mp.

Ramane in stare lichida tot timpul, astfel se poate recupera. Produsul se poate separa ulterior si refolosi.

Ulei de parafina se poate utiliza si pentru intretinerea utilajelor si echipamentelor din vinificatie pe perioada depozitarii se aplica un starat care va proteja impotriva prafului. Lemnul poate fi tratat deasemenea cu acest ulei de parafina lichida alimentara. Rezultate bune in asigurarea igienei si marirea duratei de viata a echipamentelor si utilajelor.

Deasemenea, ulei de parafina are aplicatii si in horticultura, se practica tratarea ranilor la pomii fructiferi cu acest ulei de parafina pentru formarea unei bariere impotriva infectarii si o mai buna vindecare ulterioara.

17 alte produse din aceeași categorie: