PVVIN 500G View larger
In stoc

PVVIN

5942008000963

Agrovin

Nou

Clarificator preventiv pentru fenomenele oxidative in musturi si vinuri. Imbunatateste gustul, aroma si culoarea vinurilor. Ambalaj 500 g.

Mai multe detalii

90,00 lei

Acest produs nu este diponibil pentru comanda!

PVVIN (PVPP - polivinilpirolidona)

 

APLICATIE: pentru obtinerea unei bune arome a vinurilor albe si roze, precum si o mai buna stabilitate a culorii si gustului.

Fiind insolubila, nu confera arome si nici gusturi straine mustului sau vinului, nici chiar la concentratii mult peste limita permisa.

Garanteaza o stabilitate a culorii si a caracterului vinurilor albe tinere cu arome de fructe, baza pentru sampanie. In concluzie, imbunatateste gustul, aroma si culoarea vinurilor.

ASPECT FIZIC: Praf alb, higroscopic de culoare palida caracteristica.

MOD DE UTILIZARE: Pentru ca PVVIN sa-si exercite actiunea in mod eficient se recomanda a fi adaugat vinuluisupus unei filtrari riguroase in prealabil.

Este nevoie de timp de actiune de la 20 la 60 minute.

Pentru a economisi timp, vinul poate fi filtrat inainte de sedimentarea totala.

Cu toate acestea, timpul de actiune poate fi prelungit pana la depunerea totala a PVVIN-ului.

DOZA DE UTILIZARE:

  • Vinuri usor colorate - 10 - 15 g/Hl.
  • Vinuri colorate - 15 - 30 g/Hl.
  • Vinuri puternic oxidate - 30 - 50 g/Hl.

La musturi si vinuri doza maxima legala este de 80 g/Hl.

MOD DE UTILIZARE: Se dizolva PVVIN in 10 parti de apa, asigurandu-se un amestec omogen. Se incorporeaza amestecand.

AMBALAJ SI PASTRARE: pungi sigilate a 500 g. A se conserva in ambalajul original la loc uscat si racoros, lipsit de mirosuri.

PRODUS CONFORM CARACTERISTICILOR IMPUSE DE:

  • Regulamentul EC 1493/1999
  • Codul enologic International.

Accesorii

16 alte produse din aceeași categorie: