
Redoxvin
Redoxvin este un Antioxidant cu spectru larg si stabilizator arome si culoare. RedoxVin mentine prospetimea aromei si a fructuozitatii vinurilor.
Gomasol Optima, solutie de guma arabica naturala, purificata si pregatita pentru utilizare, al carei obiectiv este stabilitatea coloidala. Reducerea astringentei, marirea volumului la degustare. Respecta profilului aromatic al vinului. Contribuie la stabilitatea tartrica a vinului si protejeaza culoarea. Ambalaj 5 kg.
Gomasol Optima, solutie de guma arabica naturala, purificata si pregatita pentru utilizare, al carei obiectiv este stabilitatea coloidala. Reducerea astringentei, marirea volumului la degustare. Respecta profilului aromatic al vinului. Contribuie la stabilitatea tartrica a vinului si protejeaza culoarea. Ambalaj 5 kg.
Formulata special pentru a oferi o protectie cu spectru larg. Pe de o parte contribuie la stabilitatea tartrica a vinului dar, in acelasi timp, ofera si o buna protectie a materiei colorante. Ideala pentru tratamente in combinatie cu CMC (Estabicel).
Gomasol OPTIMA imbunatateste senzatia de corp si suavitate la degustare, respectand caracteristicile aromatice ale vinului.
Se obtine in urma unei selectii stricte a celor mai bune materii prime, printr-un proces natural, fara tratamente chimice, prin solubilizare si purificare, a carui finalitate este mentinerea intacta a dimensiunii si structurii gumei.
UTILIZARE: Folosit in vinuri rosii, roze sau albe, sau albe la care se doreste o stabilitate globala. Ideala pentru tratamente impreuna cu CMC (Estabicel).
COMPOZITIE: Guma arabica solutie 30%. Lichid usor vascos, de culoare galben chihlimbar. Conţine sulfiti.
DOZARE: vinuri albe, roze si rosii.
Vinuri tinere: 100-200 ml/hl.
Vinuri mai vechi de 1 an: 70-100 ml/hl.
MOD DE UTILIZARE:
Gomasol OPTIMA se adauga direct la cantitatea totala tratabila, asigurandu-se o distributie omogena. Se aplica peste vinul limpezit si filtrat, imediat inainte de imbuteliere. Datorita caracteristicilor intrinseci ale gumei arabice, adaugarea se poate face fara probleme ori inaine ori dupa ultima filtrare.
AMBALARE/PASTRARE:
Recipient 5 kg. A se pastra in ambalajul original, la rece, fara umezeala si mirosuri straine. Odata deschis ambalajul se recomanda utilizarea cat mai repede posibil. A se consuma de preferinţă înainte de: 2 ani de la data ambalarii.
Produs |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Disponibilitate |
|
|
|
|
Pret |
13,00 lei
|
13,00 lei
|
20,00 lei
|
25,00 lei
|
Descriere |
Optimum White antioxidant pentru intensificarea aromelor la vinurile albe si roze, a musturilor si a decocturilor de fructe. Plic 30 grame necesar pentru 100 litri. |
Opti Red antioxodant pentru stabilizarea culorii, catifelarea vinurilor rosii tinere si improspatarea vinurilor rosii vechi. Ambalaj 30 grame necesar pentru 100 litri. |
Solutie bisulfit de potasiu concentratie sulf 18%, dozare 33ml/100L vin alb/roze si 25ml/100L vin rosu, necesar pentru cca. 30 hl. Flacon 1 kg. |
Estabicel preparat lichid pentru stabilizarea tartrica a vinurilor. |
Nu sunt caracteristici pentru comparare | ||||